Iubitorii de mişcare, aşteptaţi la „Ziua Sportului TenarisSilcotub”

TenarisSilcotub organizează cea de-a treia ediţie a evenimentului „Ziua Sportului”, programat sâmbătă, începând cu ora 8, în Piaţa „1 Decembrie 1918”. La fel ca în primele două ediţii şi în aest an vor avea loc două crosuri, unul de 3 kilometri, iar altul de 10 kilometri, dar şi diverse activităţi sportive, precum fotbal, baschet, volei şi competiţii pentru familii.

„Pe lângă beneficiile pe care le implică mişcarea, Ziua Sportului TenarisSilcotub este un prilej de a ne aduce pe toţi împreună: familie, prieteni, colegi, vecini, profesori etc. într-un mediu dinamic, în care veselia, culoarea şi distracţia sunt elementele cheie. Vă aşteptăm în număr cât mai mare la start, să explorăm împreună noi limite”, spune Mirela Mihalcea, Coordonator Dezvoltare Socială TenarisSilcotub.
Invitaţi speciali vor fi, la fel ca la prima ediţie, Gabriela Szabo, campioana mondială şi olimpică la atletism şi Diana Oprea, campioana mondială la fitness. Cele două campioane îi vor încuraja pe alergători şi le vor transmite tuturor participanţilor din pasiunea lor pentru mişcare, iar Cabral şi Carmen Brumă, cei doi MC ai evenimentului, vor anima atmosfera şi îi vor mobiliza pe toţi cei prezenţi la „Ziua Sportului”.
Startul crosului de 10 kilometri se va da la ora 10, iar pentru cursa de 3 kilometri va începe la ora 12. Clasamentul alergătorilor pentru ambele crosuri va fi realizat cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronică. Pentru ridicarea cipurilor, alergătorii trebuie să se prezinte la zona de înscrieri cu cel puţin o jumătate de oră înainte de start. Predarea se va face pe baza cărţii de identitate şi a unei garanţii în valoare de 5 lei, care va fi restituită după finalizarea cursei, odată cu returnarea cipului de alergare.
Câştigătorul cursei de 10 kilometri va primi din partea organizatorilor o tebletă Smart, locul doi va fi recompensat cu un telefon Smart, iar locul trei cu un sistem de navigaţie GPS. Ocupanţii primelor trei locuri la crosul de 3 kilometri vor primi vochere pentru echipament sportiv în valoare de 500 de lei, 350 de lei, respectiv 250 de lei.
Va exista şi o tombolă la care pot participa toţi alergătorii, premiile constând în: 2 biciclete, 5 aparate de fitness pentru picioare şi cinci aparate fitness.
Peste 600 de copii din şcolile şi liceele din Zalău s-au pregătit pentru acest eveniment prin intermediul Programului de Antrenamet iniţiat de TenarisSilcotub.
Ziua Sportului TenarisSilcotub este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj, Poliţia Municipiului Zalău – Biroul Rutier şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus.

Leave a Comment