ISU Sălaj a câştigat campionatul de minifotbal „Cupa A.S.P.R.” 2012

Pompierii sălăjeni sunt primii, din ţară, la minifotbal! Echipajul sălăjean şi-a adjudecat titlul de campion, după ce a învins, ieri dimineaţă, echipa de pompieri doljeni în finala campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”, ediţia 2012.
În aceeaşi zi a fost disputată şi finala mică a campionatului, între ISU Bacău şi ISU Alba. După desfăşurarea meciurilor de minifotbal şi desemnarea câştigătorilor, a fost organizată festivitatea de premiere.
Finala campionatului a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, împreună cu Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România, Sucursala Argeş. La această competiţie au participat cadre de peste 35 de ani din loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele: Sălaj, Bacău, Harghita, Alba, Dolj, Dâmboviţa, Giurgiu şi Galaţi.
Campionatul de minifotbal „Cupa A.S.P.R.” de anul acesta s-a desfăşurat în perioada 2-5 iulie, pe terenul sintetic din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bradu, în municipiul Piteşti.
M. O.

Leave a Comment