Inspectoratul Şcolar Judeţean se joacă de-a „alba-neagra” cu postul de director al CSS Zalău

Marin Silaghi rămâne director la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, după ce, la începutul lunii august, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj l-a nominalizat pe Dan Predescu pentru ocuparea acestei funcţii

Situaţie delicată, dar mai ales penibilă creată de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj la nivelul conducerii Clubului Sportiv Şcolar Zalău. După 12 ani în care a condus destinele CSS Zalău, Marin Silaghi urma să fie wschimbat din funcţia de director, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), nominalizându-l pe Radu Predescu pentru această funcţie, cel cu care Silaghi a făcut cuplu pe banca tehnică a echipei de volei – juniori I. „Eu ştiam că nu voi mai rămâne în funcţia de director al Clubului Sportiv Şcolar, însă, luni am primit o decizie prin care am fost anunţat că rămân în funcţie”, ne-a declarat Marin Silaghi.
Inspectorul şcolar general, Maria Pop, nu a putut să ne dezvălui motivul real care a dus la crearea acestei tevauri, spunând că „iniţial a fost nominalizat Dan Predescu, însă am analizat mai bine propunerea făcută şi în urma consultării cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale precum şi a Consiliului de Administraţie din cadrul Inspectoratului, am revenit asupra deciziei”.Constactat telefonic, Dan Predescu nu a dorit să facă niciun comentariu pe această temă. „Este decizia conducerii Inspectoratului şi nu vreau să comentez nimic despre acest subiect”, au fost cuvintele acestuia.

Marin Silaghi a fost repus în funcţie începând cu data de 1 septembrie, urmând să rămână pe acest post până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de 31 august 2015. Acesta l-a înlocuit în funcţia de conducere a CSS Zalău pe Vasile Ilieş, fost profesor şi antrenor de volei.
Dan Predescu rămâne profesor la catedra de educaţie fizică şi sport a Liceului Teoretic „Gheorghe Şincai” Zalău, fără a mai continua colaborarea cu CSS Zalău la nivelul grupelor de juniori.

One Thought to “Inspectoratul Şcolar Judeţean se joacă de-a „alba-neagra” cu postul de director al CSS Zalău”

  1. predescu

    oare cei din inspectorat si-au dat seama ca au de-a face cu un condamnat penal si cu un incompetent. predescu are multe alte bube, care probabil ca ieseau la suprafata, printre care titularizarea sa in invatamant sau intrarea in corpul expertilor din mai multe incercari. acum de ce a intrerupt colaborarea cu CSS? pentru ca a folosit telefoanele copiilor?

Leave a Comment