Incidente la meciul de volei de la Şimleu Silvaniei

Echipa de volei Dinamo Bucureşti este însoţită la toate meciurile din deplasare de managerul Dan Drăguşin, la fel cum s-a întâmplat şi la partida de duminică, de la Şimleu Silvaniei. Având în vedere numărul redus de locuri din Sala „Măruga”, conducătorul dinamoviştilor a preferat şi duminică, la fel cum a făcut-o de fiecare dată, să urmărească meciul din spatele băncilor de rezerve, dintre spectatorii şimleuani.
Cunoscut ca un tip energic, care protestează aproape la fiecare fază controversată, Dan Drăguşin a avut un astfel de gest şi în actul secund al întâlnirii de la Şimleu Silvaniei, după o fază în care oaspeţii au susţinut că mingea atins blocajul şimleuan înainte să cadă în afara terenului. În prima fază, arbitrul principal a acordat punct Şimleului, dar s-a revenit asupra deciziei iar punctul le-a fost atribuit în cele din urmă dinaoviştilor. Însă, în momentul în care arbitrul principal a arătat punct pentru gazde, toţi jucătorii dinamovişti au alergat spre scaunul arbitrului, iar managerul Dan Drăguşin a sărit ca ars din public. A fost oprit, însă, de un spectator şimleuan, gest care l-a iritat la maxim pe conducătorul dinamovist. Lucrurile au degenerat la un moment dat, după ce un reprezentant de la masa oficială, Romeo Oltean, s-a ridicat şi a încercat să-l scoată cu forţa din sală pe Drăguşin. A urmat un schimb dur de replici între cei doi, iar managerul dinamovist a fost evacuat din sală de reprezentanţii poliţiei locale, revenind, însă, spre finalul setului.

One Thought to “Incidente la meciul de volei de la Şimleu Silvaniei”

  1. Anonim

    de bun ce e a fost scos si la zalau din sala,cineva ar trebui sa-i dea interdictie la scandalagiul ala.ce daca e chestor de politie ca asa se prezinta.

Leave a Comment