Incepe balul la Simleu Silvaniei

Incepe  balul  la Simleu Silvaniei

Promovata in premiera in aceasta vara in al doilea esalon fotbalistic, FC Silvania Simleu Silvaniei va sustine maine primul meci oficial din noul sezon al Ligii a II-a.

Sambata, ora 11, Stadion Magura,

FC Silvania – Drobeta Turnu Severin

Pentru prima data in istoria fotbalului de la poalele Magurii, o echipa simleuana a reusit in aceasta vara promovarea in al doilea esalon fotbalistic al tarii. Dupa ce a invins in turneul de baraj pentru Liga a II-a, FC Caracal si CS Ineu, FC Silvania Simleu-Silvaniei va putea evolua incepand de maine alaturi de nume mari din fotbalul romanesc, FC Arges, U Cluj, UTA, Dacia Mioveni, echipe care au evoluat in sezoanele trecute chiar pe prima scena a fotbalului romanesc. Desi in prima faza a fost programata in Seria a II-a, CS Otopeni se pare ca va evolua in cele din urma in Seria I. Chiar daca vor debuta pe teren propriu, simleuanii vor avea maine un examen destul de dificil in fata celor de la Drobeta Turnu Severin, echipa ce a terminat pe locul cinci la finele sezonului trecut si care spera sa promoveze in acest sezon in Liga I. Si antrenorul Dacian Nastai este constient ca meciul de maine nu va fi unul deloc usor pentru echipa sa. Ne asteapta un meci extrem de greu, in fata unei echipe valoroase. Avand in vedere ca am inceput mai tarziu pregatirea, nu am mai reusit sa facem amicale cu echipe din Liga a II-a si nu cunosc in totalitate nivelul de pregatire al echipei. Sper insa sa facem un meci bun si sa debutam cu dreptul in Liga a II-a, a declarat tehnicianul echipei simleuane. Si presedintele Ioan Gurzau parea increzator in sansele echipei. Este un nou inceput pentru fotbalul simleuan.

Ma bucur ca sub conducerea mea fotbalul simleuan evolueaza pentru prima data in Liga a II-a si sper sa ramana acolo si la finalul sezonului. Vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor oamenilor care au fost alaturi de noi si sper sa ramana in continuare alaturi de echipa. Avand in vedere ca este o nou-promovata, FC Silvania Simleu Silvaniei are ca obiectiv in noul sezon evitarea retrogradarii, obiectiv pe care sa speram ca-l va putea si indeplini. Partida de maine va fi oficiata la centru de bistriteanul Claudiu Stefanuti, ajutat la cele doua linii de Bogdan Gheorghioiu (Timisoara) si Florin Hanca (Aiud). Rezerva va fi Oradeanul Marius Omut, observator de arbitri, Zaharia Ciev (Timisoara), iar observator de joc, Valer Vancea (Oradea).

Lotul FC Silvania Simleu – Silvaniei: portari – Emil Stef, Gabriel Gabor, Razvan Pop; fundasi – Silviu Crisan, Raul Crisan, Dan Muresan, Ionut Cozma, Sergiu Nistor, Marius Varga, Bogdan Belcin; mijlocasi – Dumitru Muntean, Florin Puti, Schwarzkopf Istvan, Lupo Lorand, Nicolae Mihoc, Dan Vascan, Edvan Correia Edson do Nascimento, Robert Villand, Ciprian Brata; atacanti – George Cotut, Ionut Danila, Andrei Sulea. Antrenori: Dacian Nastai (principal), Vasile Pasca (secund). Presedinte: Ioan Gurzau. Consiliul de Administratie: Dumitru Ardelean, Septimiu Turcas, Teodor Pop, Florian Dragan, Dumitru Blaga, Marin Mirghis.

Programul primei etape:

ACU Arad – CSM Rm. Valcea

Fortuna Covaci – Dacia Mioveni

FC Silvania – Drobeta Tr. Severin

FC Arges – FCM Targu Mures

Minerul Lupeni – Ariesul Turda

CS Otopeni – Muresul Deva

Gaz Metan CFR Craiova – U Cluj

FC Baia Mare – UTA

FC Bihor – Jiul Petrosani

Leave a Comment