Încă o săptămână de vacanţă pentru jucătorii echipei FC Zalău

Reunirea lotului este programată în data de 18 ianuarie, iar cantonamentul se va desfăşura pe plan local

După mai bine de o lună de vacanţă, jucătorii echipei FC Zalău se vor reuni săptămâna viitoare, prima şedinţă de pregătire din 2017 fiind programată miercuri, 18 ianuarie. În mod normal, la reunirea lotului ar trebuie să se prezinte toţi jucătorii care au evoluat în prima parte a sezonului, mai puţin Gabriel Coţi şi Tonko Robert. Primul se află în pregătire cu echipa din Liga I, FC Botoşani, cu care a semnat în vară un contract valabil pe o perioadă de cinci ani, iar Tonko Robert nu mai este dorit de antrenorul Constantin Olariu, mai ales că jucătorul a părăsit echipa la finalul turului fără să anunţe conducerea tehnică şi administrativă.
„S-au făcut tot felul de speculaţii în această perioadă, însă, în afară de Tonko Robert şi Gabriel Coţi, toţi jucătorii ar trebui să se prezinte la reunirea lotului. Voi purta o discuţie în zilele următoare şi cu portarul Claudiu Băican, fiindcă există şanse mari ca el să rămână la noi până în vară”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Portarul Claudiu Băican este jucătorul echipei Olimpia Satu Mare, fiind transferat sub formă de împrumut la formaţia de la poalele Meseşului. În cazul în care antrenorii clubului sătmărean vor decide ca jucătorul să rămână la Olimpia pentru a doua parte a campionatului, oficialii zălăuani vor fi nevoiţi să-i caute acestuia un înlocuitor.
FC Zalău va efectua câteva antrenamente, după care se va intra într-un stagiu de pregătire pe plan local. Până la începerea returului, „alb-albaştrii” vor susţine cel puţin cinci partide de verificare.
Prima etapă din retur este programată în data de 4 martie, FC Zalău urmând să primească vizita sibienilor de la FC Hermanstadt, formaţie aflată pe primul loc la finalul primei părţi.
După 14 etape, formaţia zălăuană ocupă locul trei, având 29 de puncte acumulate. În prima parte a sezonului, „alb-albaştrii” au înregistrat nouă victorii, două egaluri şi trei înfrângeri.

One Thought to “Încă o săptămână de vacanţă pentru jucătorii echipei FC Zalău”

  1. Anonim

    Foarte bine ca pregatirea o sa fie pe plan local sper ca toti juc sa se intoarca la fc zalau si sper sa se mai aduca juc la echipa sper ca in retur sa faca o figura frumoasa si sa urce cat mai sus in clasament hai fc zalau

Leave a Comment