În turul trei al Cupei EHF, adversar din Spania sau Islanda pentru HC Zalău

„La fel ca anul trecut, vom încerca să jucăm ambele meciuri la Zalău, indiferent ce adversar vom avea”, a precizat managerul Gheorghe Tadici

Calificată diret în turul trei al Cupei EHF, echipa feminină de handbal HC Zalău va întâlni în această fază a competiţiei câştigătoarea dintre formaţia spaniolă Valencia Aicequip şi echipa Valur, din Islanda. „La Valencia am mai jucat, dar în Islanda ar fi o deplasare dificilă. O să încercăm însă, la fel ca anul trecut, să jucăm ambele meciuri la Zalău, indiferent ce adversar vom avea. Aşa cum am mai spus, din punct de vedere al bugetului nu ne putem compara cu multe echipe din străinătate, astfel că încercăm să facem cât mai multe economii. Nu ştiu dacă vom ajunge şi în acest sezon până în finală, pentru că avem şi alte obiective în sezonul viitor. Vom stabili, împreună cu Consiliul de Administraţie, înaintea începerii campionatului, care vor fi obiectivele atât pe plan intern, cât şi internaţional”, ne-a declarat managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici. Primul duel este programat în 10/11, în deplasare, iar returul, la Zalău, o săptămână mai târziu.

 

Gruparea de la poalele Meseşului şi-a încheiat stagiul de pregătire la Cheile Grădiştei, după ce săptămâna trecută a fost în cantonament şi la Năvodari, cele două perioade de pregătire urmând să se încheie cu două jocuri de verificare. Ambele meciuri vor avea loc la Braşov, primul urmând să aibă loc joi dimineaţa, de la ora 10, împotriva lotului naţional de junioare, iar al doilea vineri dimineaţa, împotriva echipei Corona Braşov. „Aflându-ne în zonă şi având deja zece zile de pregătire fizică am fost de acord să jucăm aceste două meciuri amicale. Antrenorii lotului naţional de junioare mi-au propus să facem un amical, iar dacă tot joacă şi cu Braşovul, am convenit cu Mariana Târcă să jucăm şi facem şi noi un joc de verificare”, a afirmat Tadici, care va folosi în cele două jocuri de verificare doar jucătoarele tinere. „Vreau să le dau posibilitatea să joace jucătoarelor tinere şi le voi menaja pe Beşe, Szucs, Şomoi şi Pera. Toată luna august va fi una cu multe meciuri de verificare, astfel că fiecare va avea posibilitatea să demonstreze că merită să joace la această echipă”.

Handbalistele antrenate de Tadici vor reveni la Zalău vineri după-amiaza, urmând să aibă două zile libere, sâmbătă şi duminică.

Leave a Comment