În decursul anului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează şapte competiţii sportive

La fel ca în 2015, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj a primit un buget de 80.000 de lei din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, bani din care, instituţia condusă de Adrian Fărcaş finanţează nu mai puţin de 75 de competiţii sportivi. Dintre acestea, şapte sunt organizate chiar de Direcţie, acestea fiind: Cupa Văilor, Cupa Lyceum, Crosul Tineretului, Cupa Tineretului la minifotbal, Concursul de Miss şi Mister Sportiv, o competiţie de streetball organizată cu ocazia Zilei de 1 iunie, iar începând din acest an, DJST va organiza şi o competiţie de street-bike (concurs de ciclism).
6.200 de lei este suma pe care Direcţia o alocă pentru Cupa Văilor, iar pentru Cupa Lyceum, vor fi alocaţi 3.000 de lei. 2.500 de lei este bugetul Direcţiei pentru Concursul de Miss şi Mister Sportiv, iar pentru Cupa şi Crosul Tineretului se alocă aproximativ 2000 de lei.
Cele mai importante competiţii la care DJST Sălaj participă în calitate de colaborator şi finanţator sunt: Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, Olimpiada Gimnaziilor, Cupa 1 iunie la tenis de masă, Memorialul Radu Gog la minifotbal, Memorialul Gheorghe Smith la tenis de câmp, Cupa Zalăului la karate tradiţional, Cupa Meseşul la box, Cupa Jandarmeriei (minifotbal şi volei) şi Cupa Dragoş Vodă la Oină.
20.300 de lei este suma pe care Direcţia o alocă pentru sportul de performanţă din judeţ, iar 27.600 sunt distribuiţi programului „Sportul pentru Toţi”.

6 Thoughts to “În decursul anului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează şapte competiţii sportive”

 1. Anonim

  Hai cu maneaua, Farcas!

 2. Anonim

  Va propun Memorialul ,prof.Cheta Teodor Mihai , (minifotbal si handbal).Profesorul CHETA a pus umarul la sportul salajean !

 3. Anonim

  CINE-I MANELISTU ASTA ?

 4. Anonim

  cum sa asortezi un sacou cu o lavaliera, ambele din acelasi material? lasand la o parte cat de urate sunt… HORROR.

 5. Suporter FC Zalau

  Aceleasi comentarii urate, aceleasi cuvinte, aceeasi oameni de ani de zile, sunteti caraghiosi.

Leave a Comment