HCM Slobozia, doar un „sparring-partner” pentru HC Zalău

Handbal Club Zalău nu a avut nicio emoţie în duelul susţinut sâmbătă, pe teren propriu, împotriva celor de la HCM Slobozia, câştigată cu scorul de 30 – 21.
Zalăul a condus pe toată perioada meciului, iar la aruncările de la şapte metri a avut un procentaj de 6 la 5, la fel ca oaspetele, ambele echipe având câte o aruncare ratată. singura aruncare ratată a oaspetele a avut loc la ultima fază a meciului, portarul Zalăului, Raluca Kelemen parând aruncarea Anamariei Vacariu.
La cabine s-a intrat cu scorul de 16 – 12 pentru gazde, iar în partea a doua, Zalăul s-a desprins şi mai mult pe tabelă. Câte şapte goluri şi-au trecut în cont cele mai bune marcatoare de la ambele echipe, Cristiana Nica de la gazde, respectiv Anamaria Vacariu de la oaspete.
„Jocul nu a fost uşor, în ciuda declaraţiilor care le-au făcut adversarele înainte de meci, probabil din dorinţa de a ne adormi. Slobozia a venit să-şi vândă scump pielea la Zalău, pentru că o victorie la Zalău ar fi fost extrem de importantă pentru ele, cât una de şase puncte. Fetele noastre s-au achitat de sarcini, mai puţin poarta, care de o bună bucată de vreme nu ne mai ajută. Nu poţi să te aperi fără să nu se arunce la poartă. Sunt mulţumit de joc, am reuşit să menţinem un ritm ridicat de joc, în pofida a ceea ce s-a întâmplat în teren în unele momente, la nişte faze clare în care nu am primit nimic. Am avut o apărare bună, iar faptul că am câştrigat la nouă goluri diferenţă este foarte bine pentru noi”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
După victoria de sâmbătă, HC Zalău a acumulat 12 puncte, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul campioanei, SCM Râmnicu Vâlcea.
HC Zalău: Raluca Kelemen, Sara Abed Kader – Cristiana Nica (7), Alexandra Severin (6), Dana Abed Kader (6), Bianca Berbece (5), Larisa Şerban (3), Andreea Mihart (2), Teodora Popescu (1), Irina Ivan, Sabrina Lazea, Diana Nichitean şi Andreea Tecar. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
HCM Slobozia: Bianca Aron, Andreea Polocoşer – Anamaria Vacariu (7), Loredana Vartic (6), Paula Toma (3), Mihaela Obedeanu (2), Gabriela Moldoveanu (2), Alexandra Georgescu (1), Mouna Jlezi, Bianca Aron, Alexandra Banciu şi Cătălina Sava. Antrenor: Gheorghe Covaciu

Alte articole

One Thought to “HCM Slobozia, doar un „sparring-partner” pentru HC Zalău”

  1. suporter

    Poate NU ai fost la meci Dle. Jocul a fost disputat,in repriza 2 a erau 2 goluri diferenta 16-14 pe la mijloc . Dar de la inaltimea LOJEI unde aveti cu totul alte preocupari.in loc sa urmariti jocul {pozati pt publicul care NU va baga in seama …..) ce poti tu sa intelegi inclestarea de pe parchet . RUSINE !!!! Diminuezi meritele echipei , printr-un titlu de articol marca handy….

Leave a Comment