HC Zalău, tot mai aproape de un nou sezon în cupele europene

Handbal Club Zalău este la 60 de minute de o nouă calificare într-o competiţie europeană. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici a învins sâmbătă, în penultima etapă a sezonului, cu scorul de 27 – 19 (13 – 11) CSU Danubius Galaţi, într-un meci desfăşurat în Sala Sporturilor din Zalău.
Prima parte a fost destul de echilibrată, chiar dacă Zalăul s-a aflat aproape în permanenţă la conducere. Două goluri a fost cea mai mare diferenţă pe care echipa lui Tadici a avut-o pe tabelă până în minutul 20, când scorul a devenit 11 – 7 în favoarea echipei zălăuane. Gălăţencele au revenit până la pauză la două goluri, iar după revenirea de la vestiare, Zalăul a început recitalul.
Managerul Gheorghe Tadici a introdus în partea a doua şi jucătoarele de pe bancă şi, cu toate acestea, HC Zalău a reuşit să se desprindă la opt goluri până la final.
Cu o etapă înainte de finalul sezonului, formaţia zălăuană ocupă locul cinci, cu 44 de puncte, iar în ultima rundă va întâlni, în deplasare, HCM Slobozia.

HC Zalău: Paula Vişan, Raluca Kelemen – Andrada Trif (5), Diana Nichitean (5), Claudia Constantinescu (4), Ana Maria Dragut (3), Larisa Tamaş (2), Raluca Irimia (2), Dana Abed Kader (2), Cristiana Nica (1),  Andreea Stângă (1), Ana Ciolan şi Sabrina Lazea. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici.

Leave a Comment