HC Zalău ţinteşte a doua victorie a sezonului

Runda cu numărul şase din Liga Naţională de handbal feminin a programat şi duelul dintre HC Zalău şi CSM Târgu Jiu. Zălăuancele conduse de Gheorghe Tadici au obţinut o singură victorie în primele şase etape, situându-se pe locul 13 în clasament, din 14 echipe participante. Formaţia din Târgu Jiu a „contabilizat” două victorii în şase etape, clasându-se pe locul 9.

Zalăul are nevoie de victorie ca de aer pentru a părăsi „zona fierbinte” a clasamentului, iar echipa din Târgu Jiu nu este una dintre „sperietorile” campionatului. În ultimul duel, cel de pe terenul Rapidului, zălăuancele au făcut un joc bun, pierzând la un singur gol diferenţă în faţa campioanei României, 29 – 30.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Târgu Jiu este programată joi, la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Meciul va fi oficiat de cuplul clujean format din Mârza şi Nedelean, iar observator din partea FRF a fost delegat braşoveanul Cojocaru.

În cadrul aceleiaşi etape, au mai fost programate partidele: CS Minaur Baia Mare – CSM Bucureşti, SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid Bucureşti, CSM Galaţi – Dacia Mioveni, Măgura Cisnădie – CSM Slatina, Gloria Bistriţa – Dunărea Brăila şi SCMU Craiova – Gloria Buzău.

One Thought to “HC Zalău ţinteşte a doua victorie a sezonului”

  1. […] Runda cu numărul şase din Liga Naţională de handbal feminin a programat şi duelul dintre HC Zalău şi CSM Târgu Jiu. Zălăuancele conduse de Gheorghe Tadici au obţinut o singură victorie în primele şase etape, situându-se pe locul 13 în clasament, din 14 echipe participante. Formaţia din Târgu Jiu a „contabilizat” două victorii în şase etape, clasându-se pe locul 9. Zalăul are nevoie de victorie ca de aer pentru a părăsi „zona fierbinte” a clasamentului, iar echipa din Târgu Jiu nu este una dintre „sperietorile” campionatului. În ultimul duel, cel… Citeste mai mult […]

Leave a Comment