HC Zalău, stopată pe teren propriu de SCM Craiova

„Puteam să jucăm o săptămână şi tot nu câştigam”, a afirmat la finalul jocului, extrem de iritat, managerul Gheorghe Tadici, făcând referire la maniera de arbitraj a cuplului feminin format din Diana Florescu şi Ana Maria Stoica

HC Zalău a întrerupt duminică seria victoriilor, fiind învinsă cu scorul de 22 – 25, pe teren propriu, de SCM Craiova, după trei meciuri consecutive câştigate de formaţia antrenorului Gheorghe Tadici. Lipsa interului Claudia Constantinescu, accidentată în finalul partidei de la Cluj, a contat mult în jocul formaţiei zălăuane, care a găsit destul de greu soluţii pe faza de atac.
Oaspetele au început mai bine, conducând cu 5 – 1 în minutul şase, dar handbalistele lui Tadici au revenit în joc, iar în minutul 24 au avut trei goluri avans, 11 – 8. La vestiare s-a intrat cu avantaj minim pentru Zalău, 12 – 11, iar partea a doua a fost extrem de echilibrată până în minutul 50. HC Zalău a avut un moment de revenire, desprinzându-se la trei goluri în minutul 41, dar oaspetele au revenit, ajutate şi de câteva decizii eronate ale celor două arbitre, Florescu şi Stoica. În minutul 50, tabela arăta egalitate 20 – 20, iar finalul a fost al oaspetelor, care s-au apărat foarte bine şi au ştiut să profite de fiecare pasă greşită a jucătoarelor zălăuane. Craiova a avut 25 – 20 în minutul 28, iar până la final, Zalăul a redus din handicap prin extrema Florina Ţurcaş.
La finalul partidei, managerul Gheorghe Tadici a fost extrem de iritat de maniera de arbitraj. „Prea multe lucruri nu pot să vă spun. Trebuia să avem puterea să jucăm aproape tot meiul în inferioritate numerică. La numărul greşelilor de arbitraj care s-au făcut puteam să jucăm şi o săptămână şi tot nu câştigam. Astăzi nu am fost lăsaţi să câştigăm”, au fost cuvintele antrenorului zălăuane.
„A fost un meci foarte echilibrat. Cred că neatenţia echipei din Zalău din ultimele minute a contat foarte mult. Am profitat şi de absenţa jucătoarei Claudia Constantinescu. Este o victorie muncită şi ne bucurăm de cele trei puncte care vor conta foarte mult în economia clasamentului”, a precizat, de cealaltă parte, antrenorul Craiovei, Aurelian Roşca.
Cea mai bună marcatoare a formaţiei zălăuane a fost Roxana Rob (6), urmată de Diana Puiu (5), Georgiana Ciuciulete (3), Valentina Bardac (3), Andrada Trif (3) şi Florina Ţurcaş (2).
De la oaspete, cele mai multe reuşite le-au aparţinut jucătoarelor Ana Maria Tănăsie şi Ana Maria Apipie, fiecare cu câte şase goluri marcate.
În etapa viitoare, HC Zalău va evolua pe terenul formaţiei CSM Ploieşti, partida fiind programată duminică, 28 septembrie, de la ora 11:30.

One Thought to “HC Zalău, stopată pe teren propriu de SCM Craiova”

  1. Suporter

    JOC FURAT cu japca de cele doua hoate cu fluier recunoscute in toata tara . Au venit cu sarcini clare , au mai furat jalnic la Braila Cluj , dar nimeni nu le suspenda 5-6 luni de zile cat ar merita sa mediteze , pt ca sunt din Bucuresti si dau cu …botul ! RUSINE FRH !!

Leave a Comment