HC Zalău spune „adio” cupelor europene

HC Zalău – Metz Handball 21 – 26 (8 – 14)

HC Zalău a pierdut duminică la o diferenţă de cinci goluri (21 – 26) şi returul cu Metz Handbal, după ce, în urmă cu o săptămână, a fost învinsă la 19 goluri pe terenul formaţiei franceze.
În faţa unei săli pline, handbalistele zălăuane au prestat un joc mai bun decât în Franţa, dar lipsa de experienţă la acest nivel a unor jucătoare şi-a spus cuvântul.
Zalăul a ţinut pasul cu echipa oaspete până în minutul 20, când tabela a arătat 6 – 8. Metz s-a distanţat la cinci goluri în următoarele patru minute, iar la 6 – 11 Gheorghe Tadici a solicitat timp de odihnă.
Tot franţuzoaicele au punctat mai mult şi spre finalul primei reprize, intrând la vestiare cu avantaj de şase puncte, 14 – 8.
În primul minut la reprizei secunde, Tadici a pierdut-o pe Alina Czeczi, care s-a accidentat la glezna piciorului drept, iar înlocuitoarele sale, Tănăsie şi Rob, au fost aproape inexistente pe extremă.
Adina Mureşan a prins însă o zi bună în poartă, iar diferenţa de numai cinci goluri i se datorează în mare măsură.
Pentru HC Zalău, cele mai multe goluri au fost marcate de Gabriela Szucs – şase, în timp ce pentru oaspete, cele mai multe goluri i-au aparţinut jucătoarei Luciano Jurswailly, cu opt reuşite.
În cealaltă semifinală, duelul danez dintre FC Midtjylland şi Team Tvis Holstebro a fost de a doua echipă, cu care Metz-ul se va duela în finală.

One Thought to “HC Zalău spune „adio” cupelor europene”

  1. geo

    De ce comentatorii de la DIGI au repetat de mai multe ori ca suprafata de joc este total NECORESPUNZATOARE ??? Nu a fost refacuta ???

  2. Ba da

    @Geo A fost refacuta , dar la 15% din ce era prevazuta . Asadar diferenta de bani , au intrat la tescherea pt partid ! Acum sportivi isi rup ligamentele si gleznele , genunchi si coapsele la plonjoane, din cauza unor nenorociti cu interes de a jecmani . De altfel priviti cum dupa cateva luni de zile de la inaugurare , peretii cad in exterior si nu numai . Banditi…

Leave a Comment