HC Zalău şi Gloria Bistriţa se duelează în derby-ul rundei  a XVII-a

Clasată pe locul şapte în Liga Naţională, cu 24 de puncte acumulate, Handbal Club Zalău are de înfruntat la finalul acestei săptămâni una dintre echipele cu pretenţă din campionat. Jucătoarele conduse de Gheorghe Tadici se vor duela sâmbătă cu Gloria Bistriţa, formaţie cu un lot peste al Zalăului din punct de vedere valoric, Horaţiu Paşca având sub comanda sa jucătoare cunoscute atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Cu un buget cât se poate de consistent, beneficiind de 2 milioane de euro de la Consiliul Judeţean Bistriţa, formaţia bistriţeană îşi propune o figură frumoasă în competiţia internă, dorind să termine campionatul pe un loc ce-i asigură prezenţa în cupele europene.

Gloria nu a câştigat la Zalău nici în sezonul trecut, nici în urmă cu doi ani, dar pentru zălăuance va fi mai dificil sâmbătă să obţină cele trei puncte puse în joc, deşi tehnicianul oaspetelor vede echipa Zalăului favorită.

În turul de la Bistriţa, Zalăul a pierdut la limită, 23 – 24, Gloria marcând golul victoriei în ultimele secunde.

Partida dintre HC Zalău şi Gloria Bistriţa este programată la ora 12:30, iar preţul unui bilet este de 10 lei, acestea urmând a fi puse în vânzare vineri, între orele 13 – 15 şi sâmbătă, începând cu ora 10, la casieria Sălii Sporturilor.

Meciul va fi oficiat de o brigadă formată din bucureşteanul Marius Ghiorghişor şi buzoianul Marian State.

Programul complet al etapei: Gloria Buzău – Rapid Bucureşti, Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie, Minaur Baia Mare – SCM Craiova, SCM Râmnicu Vâlcea – „U” Cluj şi HCM Slobozia – CSM Bucureşti.

Galeriile ambelor echipe anunţă o atmosferă de derby la jocul de sâmbătă.

foto: Mircea Pauşeniuc

 

 

 

One Thought to “HC Zalău şi Gloria Bistriţa se duelează în derby-ul rundei  a XVII-a”

  1. Dan

    Au jucat, au muncit mult, au castigat clar! Se poate si cu buget mult, mult mai mic , cand joci cu daruire si ai pe margine un antrenor care mobilizeaza non stop . Bravo tuturor celor implicati !

Leave a Comment