HC Zalău şi-a aflat adversara din optimile Cupei României

Cel mai interesant meci din optimile de finală va fi HCM Baia Mare – ASC Corona Braşov

Tragerea la sorţi a optimilor de finală din Cupa României a avut loc marţi, la sediul Federaţiei Române de Handbal, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie. Pe lângă cele 14 formaţii înscrise în Liga Naţională, în optimile de finală ale Cupei României vor mai evolua două formaţii din Capitală: Rapid Bucureşti şi Ştiinţa Bucureşti.
Handbal Club Zalău ar putea accede în faza următoare a competiţiei, având în vedere că, în urma tragerii la sorţi, formaţia pregătită de Gheorghe Tadici va întâlni Universitatea Neptun Constanţa, formaţie aflată pe locul 12 în clasamentul Ligii Naţionale la finalul turului. Totuşi, primul meci oficial din acest an dintre cele două formaţii a fost câştigat de formaţia de la malul mării. Partida a avut loc în cadrul etapei a noua, la Constanţa, gazdele câştigând cu scorul de 26 – 23, după ce au avut şi la pauză avans de trei goluri, 12 – 9.
Cel mai disputat meci din cadrul optimilor de finală va fi cel dintre vicecampioana ASC Corona Braşov şi campioana HCM Baia Mare.
În celelalte şase partide se vor întâlni: HC Dunărea Brăila – HCM Roman, HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Ploieşti, CSM Cetate Devatrans – SC Mureşul Târgu Mureş, CSM Unirea Slobozia – CSM Bucureşti, CS Rapid Bucureşti – CSM Craiova şi Universitatea Alexandrion Cluj – Ştiinţa Bucureşti.
Optimile de finală se dispută într-o singură manşă, pe terenul primelor echipe. Toate meciurile sunt programate miercuri, 21 ianuarie 2015.
În ediţia trecută a Cupei României, HC Zalău a avut culoar liber în optimile de finlă, iar în sferturi s-a duelat cu HCM Baia Mare, în faţa căreia a pierdut cu 21 – 31.

One Thought to “HC Zalău şi-a aflat adversara din optimile Cupei României”

  1. Suporter

    Trebuie sa se axeze pe campionat , aici e doar cheltuiala de bani si energie inutil . Nu merita . Finala o vor juca Baia-Mare si CSM Buc . Si atunci ../?

Leave a Comment