HC Zalău se va duela cu CSM Roman în primul tur al Cupei României

Handbal Club Zalău şi-a aflat adversara din primul tur al Cupei României, aceasta fiind CSM Roman, formaţie situată pe locul trei în Seria B a Diviziei A. Romaşcanele au evoluat ani la rând în primul eşalon, fiind la un moment dat chiar o echipă de primele locuri, cu participări în cupele europene. Acea echipă s-a desfiinţat în toamna anului 2018, iar în auguust 2019, noua echipă a fost înscrisă în Divizia A.

Pentru HC Zalău, duelul cu CSM Roman va fi primul joc oficial din 2024, programat în 6 ianuarie, pe terenul Romanului, urmând ca în data de 10 ianuarie 2024 să primească vizita celor de la Rapid Bucureşti.

11 dueluri sunt programate în primul tur al Cupei României, însă mai sunt partide de jucat în turul preminar, pentru a putea fi stabilite toate cele 11 jocuri.

HC Zalău a efectuat un stagiu de pregătire de zece zile la Cheile Grădiştei, cantonament finalizat cu un turneu amical organizat de CSM Slatina, la care au mai fost invitate Ştiinţa Bucureşti şi NKSE Elore Bekescsabai. Joi, 7 decembrie, în prima zi a turneului, HC Zalău s-a duelat cu CSM Slatina, partida încheindu-se la egalitate, 31 – 31. În celălalt meci al zilei,  Ştiinţa Bucureşti a dispus cu 30 – 27 de formaţia ungară.

foto: Dan Potor

One Thought to “HC Zalău se va duela cu CSM Roman în primul tur al Cupei României”

  1. […] Handbal Club Zalău şi-a aflat adversara din primul tur al Cupei României, aceasta fiind CSM Roman, formaţie situată pe locul trei în Seria B a Diviziei A. Romaşcanele au evoluat ani la rând în primul eşalon, fiind la un moment dat chiar o echipă de primele locuri, cu participări în cupele europene. Acea echipă s-a desfiinţat în toamna anului 2018, iar în auguust 2019, noua echipă a fost înscrisă în Divizia A. Pentru HC Zalău, duelul cu CSM Roman va fi primul joc oficial din 2024, programat în 6 ianuarie,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment