HC Zalău, „şase din şase” în faţa echipei HC Dunărea Brăila

După succesele obţinute pe terenul echipei CSM Slatina şi pe teren propriu cu Universitatea Cluj, HC Zalău s-a impus şi în jocul desfăşurat vineri seara, pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a dispus cu 29 – 25 de formaţia de pe malul Dunării, după ce diferenţa la pauză a fost de cinci goluri, 19 – 14 în favoarea zălăuancelor.

Oaspetele au fost cele care au început mai bine jocul, conducând cu 3 – 0 după primele trei minute. Zălăuancele au egalat la patru în minutul opt, după care au preluat conduderea, nemaifiind egalate până la final. Cea mai mare diferenţă de scor a primei părţi a fost de şapte goluri, dar echipa lui Tadici a intrat la vestiare cu avantaj de 5 goluri.

Echipa zălăuană a avut vantaj de şase goluri cu cinci minute înainte de final, dar oaspetele au redus din handicap, scorul final devenind 29 – 25.

Cele mai bune marcatoare ale Zalăului au fost Valentina Bardac şi Andrada Trif, ambele cu câte şase goluri, iar de la oaspete au marcat, iar de la oaspete, cele mai multe goluri au fost marcate de Cătălina Preda, care a avut şapte reuşite.
HC Zalău a câştigat şi partida tur cu scorul de 25 – 18, după ce la pauză au condus cu 16 – 7.

În următoarea etapă, echipa zălăuană va evolua pe terenul campioanei CSM Bucureşti, meciul fiind programat vineri, 4 mai, la ora 17.

One Thought to “HC Zalău, „şase din şase” în faţa echipei HC Dunărea Brăila”

  1. Anonim

    „Vedetele” de carton Dragut,Tamas,Ciolan si chiar Visan au fost out sub nivelul mari. Sa le fie RUSINE , dovedesc ca sunt doar niste MERCENARE de serviciu , azi la Zalau maine la alte echipe care dau doi techini in plus . RUSINE MERCENARELOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment