HC Zalău s-a „tăiat” în finalul jocului de la Buzău

Handbal Club Zalău a evoluat duminică pe terenul formaţiei Gloria Buzău, echipă aflată pe locul şase înaintea acestei disputei. Cele două formaţii se află la poluri opuse în clasament, însă duminică, Zalăul a jucat în foarte multe momente de la egal la egal cu buzoiencele. Finalul a fost, însă, unul de coşmar pentru echipa lui Tadici, care a mai marcat un singur gol în ultimele 15 minute, iar Gloria s-a desprins decisiv.

Gazdele au deschis scorul prin Keita, dar Zalăul a marcat de două ori consecutiv, prin Prycop şi Mărginean, preluând conducerea. Buzăul a revenit la conducere, a avut 5 – 2, dar Zalăul s-a apropiat la  o lungime în minutul 15 (5 – 4). Echipa lui Tadici a continuat să spere într-un rezultat favorabil, chiar dacă Buzăul a avut tot timpul un uşor avans. La cabine s-a intrat cu 12 – 9, dar formaţia de la poalele Meseşului nu a cedat lupta nici în partea secundă. În minutul 43, Stamin a înscris golul cu numărul 14 pentru Zalău, iar echipa lui Tadici s-a apropiat la un singur gol, 15 – 14. Evoluţia din final a lăsat însă de dorit. În minutul 45, HC Zalău a înscris pentru 17 – 15, prin Naumenko, fiind penultimul gol marcat de zălăuance în duelul de la Buzău. Bălăceanu a mai marcat o dată în minutul 55, iar Gloria s-a desprins la 23 – 16 până la final.

Pentru HC Zalău urmează miercuri duelul de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, formaţie situată pe locul 2 în Liga Naţională. Partida este programată la ora 17, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Preţul unui bilet este de 10 lei, tichetele urmând să fie puse în vânzare marţi, între orele 15 – 17 şi miercuri, de la ora 15, la casieria sălii sporturilor.

foto: Gloria Buzău Handbal – facebook

 

One Thought to “HC Zalău s-a „tăiat” în finalul jocului de la Buzău”

  1. […] Handbal Club Zalău a evoluat duminică pe terenul formaţiei Gloria Buzău, echipă aflată pe locul şase înaintea acestei disputei. Cele două formaţii se află la poluri opuse în clasament, însă duminică, Zalăul a jucat în foarte multe momente de la egal la egal cu buzoiencele. Finalul a fost, însă, unul de coşmar pentru echipa lui Tadici, care a mai marcat un singur gol în ultimele 15 minute, iar Gloria s-a desprins decisiv. Gazdele au deschis scorul prin Keita, dar Zalăul a marcat de două ori consecutiv, prin Prycop şi Mărginean,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment