HC Zalău, patru meciuri de verificarea înaintea partidei cu Universitatea Cluj

Handbaistele conduse de Gheorghe Tadici susţin două jocuri de verificare în Ungaria, împotriva formaţiei KC Kisvardai şi alte două partide pe teren propriu, în compania echipei CSM Bistriţa

Liga Naţională de handbal feminin a fost întreruptă luni, 6 martie, odată cu desfăşurarea ultimului meci din etapa a XX-a. Motivul acestei întreruperi îl reprezintă acţiunea echipei naţionale de senioare, care a început luni şi la care a fost convocată şi interul dreapta al Zalăului, Ana Maria Dragut.
Pentru a-şi readuce jucătoarele la forma bună în care s-au aflat înainte de întreruperea campionatului, Gheorghe Tadici a decis să programaze patru jocuri de verificare. Primele două partide vor avea loc în Ungaria, împotriva formaţiei KC Kisdvardai, iar celelalte două meciuri se vor desfăşura la Zalău. Meciurile din Ungaria sunt programate miercuri seara şi joi după-amiaza, iar cele de la Zalău, vineri după-amiaza şi sâmbătă dimineaţa, ultimele două fiind, însă, fără accesul publicului.
„Pauza este destul de lungă şi este nevoie ca jucătoarele să-şi menţină forma pe care au avut-o înainte ca Liga Naţională să fie întreruptă. Voi da posibilitatea să evolueze şi jucătoarelor care au activat mai puţin în meciurile oficiale”, a afirmat managerul Gheorghe Tadici.
Liga Naţională se va relua în data de 22 martie, cu etapa a XXI-a, urmând ca HC Zalău să evolueze joi, 23 martie, pe teren propriu, în compania handbalistelor de la Universitatea Cluj.
Acţiunea echipei naţionale, la care participă şi Ana Maria Dragut, se va încheia la finele acestei săptămâni cu o „dublă” în faţa Spaniei, ambele partide urmând să de desfăşoare în Sala „Dinamo” din Bucureşti.

2 Thoughts to “HC Zalău, patru meciuri de verificarea înaintea partidei cu Universitatea Cluj”

  1. Foarte bine gandit ,dar ar trebui sa joace mult jucatoarele tinere si cele care au din ianuarie maxim 50-60 minute jucate. De ce sunt platite ?

  2. Primul meci l-au pierdut la doua goluri cu largul concurs al arbitrilor si Tadici care le-a amestecat,a jucat cu rezerve!le o repriza sa nu o supere pe antrenoarea de la Kisvarda cumva si sa nu-i mai cheme altadata,pt ca ai convine sa stea ” moca” pe bani alora cu masa si cazare ! Frumoasa strategie…..marca …Tadici….

Leave a Comment