HC Zalău, obligată să câştige duelul cu Vâlcea pentru a rămâne cu şanse la bronzul naţional

Luni, ora 19, Sala Sporturilor
HC Zalău – HCM Râmnicu Vâlcea

HC Zalău se situează pe poziţia a patra în clasament după 22 de etape, la trei puncte în spatele formaţiei SCM Craiova, însă oltencele au susţinut 20 de meciuri până în acest moment, în timp ce Zalăul lui Tadici, doar 18.
Handbalistele de la poalele Meseşului vor avea de susţinut luni seara un examen dificil, urmând să întâlnească pe teren propriu HCM Râmnicu Vâlcea, echipă situată pe locul şase în Liga Naţională, dar care a făcut o serie de achiziţii importante în acest sezon.
„Va fi un joc de „care pe care”, dar sper ca evoluţia echipei să fie mai bună decât cea din partida cu Universitatea Cluj, când fetele au ratat mult şi au făcut greşeli multe şi pe faza de apărare. Unele dintre jucătoare sunt la final de contract şi, probabil, se vâd deja cu sacii în căruţă şi aşteaptă alţi „clienţi”. Este bine că luptăm în continuare cu şanse reale la obţinerea unui loc pe podium. Este consecinţa unui campionat cu multă muncă, fiindcă nu avem jucătoare foarte dotate fizic sau din punct de vedere al calităţilor. Avem în spatele nostru echipe care au investit mult mai mult decât noi, iar acest lucru ne dă dreptul să credem că muncim bine. O medalie în acest an ar fi extraordinară şi ar fi răsplata unui efort foarte mare depus atât de noi, cei din cadrul echipei, cât şi de finanţatori şi acţionari”, a declarat Gheorghe Tadici.
Partida dintre HC Zalău şi HCM Râmnicu Vâlcea va avea loc la ora 19, în Sala Sporturilor din Zalău, bilete urmând a se pune în vânzare începând cu ora 15, la casieria sălii.
Meciul de la Zalău va fi oficiat de un cuplu feminin format din Cristina Năstase (Bucureşti) şi Simona Stancu (Buzău), în timp ce observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat Zamfir Mezaros, din Baia Mare.
În cadrul etapei a 23-a, au mai fost programate partidele: CSM Bucureşti – CSM Bistriţa 34 – 27, SCM Craiova – Corona Braşov 28 – 22, Dunărea Brăila – Universitatea Cluj şi Danubius Galaţi – Măgura Cisnădie. HCM Roman şi Unirea Slobozia au stat.

Leave a Comment