HC Zalău, o remiză şi două înfrângeri la „Cupa Craiovei”

La o săptămână de la „Cupa Vâlcii”, unde a obţinut locul trei din patru participante, Handbal Club Zalău s-a deplasat la Craiova pentru un alt turneu de pregătire organizat de formaţia olteană. Rapid Bucureşti şi SCM Slatina au fost celelalte două participante, jucându-se după sistemul „fiecare cu fiecare”.
SCM Slatina a fost primul adversar al zălăuancelor, scorul final al partidei fiind 30 – 24 pentru slătincence, după 17 – 14 la pauză tot în favoarea acestora. Rapid Bucureşti a fost următoarea echipă cu care s-a duelat Zalăul, scorul final fiind 27 – 27, însă „feroviarele” au un lot mult schimbat faţă de cel cu care s-a promovat în această vară. Formaţia gazdă, SCM Craiova, a fost ultima adversară a Zalăului, în faţa căreia echipa lui Tadici a cedat cu 21 – 24
„În primul rând trebuie să vedem realitatea, că avem cea mai tânără echipă din Liga Naţională. Am folosit şi la Craiova o singură jucătoare peste 22 de ani, iar când ai jucătoare între 19 – 21 e foarte greu să le facă faţă unor jucătoare cu experienţă, cu multe cantonamente, dar mia ales cu peste 150 de jocuri în Liga Naţională şi în cupele europene. Se munceşte mult, le dau şansa tuturor să joace, pentru că trebuie să vadă nivelul la care se joacă şi la care sunt adversarele. Multe echipe care au terminat în spatele nostru sezonul trecut s-au întărit acum. Rapidul este nou-promovată, dar lotul nu este cel care a promovat; are o linie de 9 metri foarte bună, cu jucătoare străine. Nu va fi uşor pentru că opt, nouă echipe s-au întărit masiv. Sper să compensăm prin voinţă şi printr-o rigoare tactică pe care trebuie să o avem pusă la punct, poate chiar mai bine decât în ultimii 10 ani”, ne-a declarat profesorul Gheorghe Tadici.
Turneul de la Craiova a fost câştigat de formaţia organizatoare, care a câştigat toate cele trei dueluri susţinute.
În 16 – 17 august, HC Zalău organizează o nouă ediţie a Cupei Consiliului Judeţean, eveniment la care au fost invitate SCM Craiova, SCM Slatina şi Universitatea Cluj.

Alte articole

One Thought to “HC Zalău, o remiză şi două înfrângeri la „Cupa Craiovei””

  1. Anonim

    Suficient ! Rezultate stranse totusi ..!

Leave a Comment