HC Zalău îşi încarcă bateriile la Cheile Grădiştei

Handbal Club Zalău se află începând din această săptămână într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, un loc cunoscut de zălăuance, acestea efectuând de ani buni cantonamente în această stațiune.

Stagiul de pregătire a început luni, 17 iulie şi durează 14 zile, perioadă în care zălăuancele conduse de Gheorghe Tadici vor susţine şi câteva jocuri de verificare. Corona Braşov şi Măgura Cisnădie vor fi adversarele echipei zălăuane în perioada 26 – 28 iulie. După revenirea din cantonament, HC Zalău va participa la trei turnee de verificare, toate în luna august. Primul este programat la Baia Mare, în perioada 4 – 5 august, unde Minaur Baia-Mare a mai invitat formaţia poloneză MKS Lublin şi nou-promovata Corona Braşov. În perioada 11 – 12 august, formaţia de la poalele Meseşului va fi gazda unei noi ediţii a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”, turneu la care vor mai fi prezente Minaur Baia Mare, Corona Braşov şi Măgura Cisnădie.

Seria turneelor de verificare se va încheia în Ungaria, la Bekescsaba, unde formaţia condusă de Tadici le va avea ca adversare pe Elore Bekescsaba, Kisvarda KC şi CSM Slatina.

One Thought to “HC Zalău îşi încarcă bateriile la Cheile Grădiştei”

  1. […] Handbal Club Zalău se află începând din această săptămână într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, o locaţie cunoscută de zălăuance, acestea efectuând de ani buni cantonamente în această locaţie. Stagiul de pregătire a început luni, 17 iulie şi durează 14 zile, perioadă în care zălăuancele conduse de Gheorghe Tadici vor susţine şi câteva jocuri de verificare. Corona Braşov şi Măgura Cisnădie vor fi adversarele echipei zălăuane în perioada 26 – 28 iulie. După revenirea din cantonament, HC Zalău va participa la trei turnee de verificare, toate în luna august.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment