HC Zalău începe sezonul cu un meci „de foc”

Handbal Club Zalău va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale în faţa propriilor suporteri, urmând să întâlneasă CSM Bucureşti, cea mai bună echipă din România şi una dintre cele mai puternice echipe din lume. Meciul este programat duminică, la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

Cu şase jucătoare noi în lot, Handbal Club Zalău începe duminică o nouă aventură pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Este anul în care se împlinesc patru decenii de când Gheorghe Tadici, Ioan Bal Crişan, Simion Taloş şi Dumitru Bârjac au înfiinţat în oraşul de la poalele Meseşului o echipă de handbal, intitulată Didactica Zalău.
Primul meci al sezonului pentru echipa zălăuană este programat duminică, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, adversar fiind CSM Bucureşti, cea mai bună echipă din România şi una dintre cele mai valoroase formaţii din lume.
„Acest club evoluează de mai bine de 40 de ani într-un sistem competiţional organizat de Federaţia Română de Handbal, incluzând şi Divizia B. Suntem la debutul unui nou sezon, iar în ultimele două, echipa a avut evoluţii foarte bune. Va fi un campionat dificil, fiindcă cele promovate au efectuat câteva achiziţii importante în această vară şi nu mai sunt victime sigure. Noi am încercat să facem o pregătire cât mai bună, iar în final, echipa a demonstrat că are putere de luptă atunci când se mobilizează. Sper ca jucătoarele cu experienţă, alături de cele tinere să facă un sezon reuşit. Pentru noi, campionatul începe abia în etapa a doua, deoarece va fi greu să punem probleme unei „selecţionate” europene şi mondiale. CSM Bucureşti are orgoliul rănit după ce a pierdut Supercupa României şi a ratat primul obiectiv al sezonului. Pentru publicul zălăuan, care sper să umple tribunele până la refuz, vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarului. Noi suntem o echipă 100 la sută românească, cu zece jucătoare sub 21 de ani”, a declarat Gheorghe Tadici.
Cristina Lung, Andreea Mihart, Alexandra Severin, Alexandra Pricop, Bianca Bercebece şi Teodora Popescu sunt achiziţiile făcute de Gheorghe Tadici în pauza de vară.
Biletele pentru jocul de duminică se pun în vânzare sâmbătă, între orele 15 şi 17, dar şi duminică, începând cu ora 15. Preţul unui bilet cu loc este de 10 lei, dar mai sunt disponibile şi abonamente pentru între sezonul, preţul fiind între 100 şi 150 de lei.
Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Piatra Neamţ, formată din Ionuţ Ifrim şi Ovidiu Ilisei.

3 Thoughts to “HC Zalău începe sezonul cu un meci „de foc””

  1. Anonim

    jOC INEGAL DIN TOATE PDV , BUGET , COMPONENTA CU 10 STRAINE csm BUC , MERCENARE ADEVARATE ,PE SALARII LA FEL DE 12-14-16- MII DE EURO. ARE PRIMARIA CAPITALEI BANII PENTRU MERCENARE , DOAR CA NU ARE NICI UN FEL DE IDENTITATE …. Urat !!!

  2. Anonim

    mai sunt bilete?

  3. Anonim

    100 de bilete se vand in ziua meciului obligatoriu . Legea e lege !

Leave a Comment