HC Zalău, în faţa celei de-a opta victorii a sezonului

Handbalistele de la HC Zalău susţin miercuri al treilea meci oficial în decurs de o săptămână. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a evoluat joi, 17 februarie, în primul tur al Cupei României, câştigând cu 32 – 20 duelul cu Neptun Constanţa, iar sâmbătă a evoluat în campionat, pe terenul formaţiei CSM Slatina, în faţa căreia a cedat cu 27 – 22, după ce la pauză a fost egalitate, 13 – 13.

După două deplasări consecutive, zălăuancele revin pe teren propriu, urmând să întâlnească Dacia Mioveni, echipă clasată pe locul 12 în Liga Naţională. HC Zalău a pierdut ultimul meci pe teren propriu, 24 – 23 cu Măgura Cisnădie, situându-se pe locul opt, cu 7 victorii, o remiză şi 7 înfrângeri. În duelul de miercuri, echipa zălăuană ia în calcul doar varianta victoriei, mai ales că echipa va putea fi condusă de pe margine de managerul Gheorghe Tadici, care a revenit pe bancă încă de la meciul de sâmbătă, cu CSM Slatina.

După etapa de miercuri, Liga Naţională se va întrerupe până în data de 12 martie, urmând ca în perioada următoare, naţionala României să susţină „dubla” cu Danemarca din preliminariile Campionatului European. Primul meci este programat în 2 martie, la Mioveni, iar al doilea, în 5 martie, la Odense. După două runde, România ocupă locul doi în grupa a doua preliminară, la un punct în spatele Danemarcei. La turneul final al Campionatului European se califică primele două clasate.

Partida dintre HC Zalău şi Dacia Mioveni este programată la ora 17, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare începând cu ora 14, preţul unui bilet cu loc fiind de 10 lei.

Programul complet al etapei a XVI-a: Gloria Bistriţa – Măgura Cisnădie, HC Zalău – Dacia Mioveni, Ştiinţa Bucureşti – Dunărea Brăila, SCM Craiova – CSM Deva, CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina, SCM Râmnicu Vâlcea – Gloria Buzău, Rapid Bucureşti – CSM Bucureşti.

Leave a Comment