HC Zalău, eşec la limită în ultimul meci al anului

Handbal Club Zalău a susţinut marţi după-amiaza ultimul meci din acest an, evoluând pe terenul formaţiei Gloria Buzău. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a cedat cu 24 – 25, după ce gazdele au avut avantaj minim şi la pauză, 13 – 12.
Zalăul a revenit în final de la 21 – 25, dar a fost prea târziu pentru a obţine cel puţin un punct pe terenul buzoiencelor.
Atacul Zalăului nu a funcţionat în primele minute, iar Claudia Constantinescu a ratat şi o aruncare de la şapte metri în minutul 13. Cu toate acestea, Zalăul a condus de două ori pe tabelă în prima parte, 7 – 6 şi 8 – 7, dar buzoiencele au revenit de fiecare dată şi au intrat cu plus unu la cabine.
Partea a doua a fost repriza eliminărilor, câte trei de fiecare parte. Echipa lui Tadici a jucat bine în prima jumătate a reprizei secunde, având de patru ori avantaj minim pe tabelă. De la 19 – 18 pentru zălăuance, gazdele s-au desprins la 24 – 20 şi la 25 – 21 în minutul 55. În ultimele cinci minute a înscris doar Zalăul, dar nu a reuşit să se apropie la mai mult de un gol de formaţia din Buzău.
După zece etape, HC Zalău ocupă locul nouă în Liga Naţionale, ultimele trei runde ale turului urmând să se dispute în luna ianuarie.

Leave a Comment