HC Zalău „deschide” sferturile de finală ale Cupei României

Sezonul 2015 – 2016 continuă pentru opt echipe din campionatul feminin de handbal, acestea urmând să evolueze în această săptămână în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Printre cele opt formaţii calificate în această fază a competiţiei se numără şi Handbal Club Zalău, echipa pregătită de Gheorghe Tadici având un meci extrem de dificil. Formaţia de la poalele Meseşului va evolua pe terenul vicecampioanei României, HCM Baia Mare, în faţa căreia, şansele sunt destul de reduse ca Zalăul să se impună, chiar dacă formaţia maramureşeană se confruntă cu probleme financiare.
De altfel, şi managerul formaţiei HC Zalău, Gheorghe Tadici, a afirmat că HCM Baia Mare are prima şansă la calificare.
„Am mai spus-o, nu este normal că dai şansă unei singure echipe să joace pe teren propriu într-o astfel de fază a Cupei României. Normal ar fi fost să se joace în sistem „tur-retur”. Probabil, mai normal ar fi fost ca acest meci să se joace la Zalău. Este clar că echipa din Baia Mare are prima şansă la calificare. Vorbim despre o echipă în componenţa căreia se află jucătoare ce provin din mai multe echipe naţionale”, a declarat Tadici.
Duelul dintre HCM Baia Mare şi HC Zalău este primul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, fiind programat în această după-amiază, începând cu ora 19:30, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.
În cadrul sferturilor de finală au mai fost programate duelurile dintre SCM Craiova şi HCM Roman, HC Dunărea Brăila şi Unirea Slobozia şi cel dintre Rapid Bucureşti şi CSM Bucureşti. Primele două partide vor avea loc miercuri, iar duelul formaţiilor din Capitală este programat vineri, începând cu ora 18.

Leave a Comment