HC Zalău a suferit a cincea înfrângere a sezonului „Este greu să faci performanţă cu jucătoare de nivel mediu”

„Avem nevoie de victorie ca de aer la Constanţa” a sunat declaraţia managerului Gheorghe Tadici înaintea partidei pe care HC Zalău a susţinut-o duminică, la malul mării. Lucrurile au stat, însă, cu totul altfel, iar formaţia de la poalele Meseşului a cedat la trei goluri, 23 – 26, după ce a fost condusă aproape pe tot parcursul jocului. Lipsa celor cinci jucătoare accidentate, printre care şi căpitanul Georgiana Ciuciulete, şi-a pus serios amprenta asupra evoluţiei echipei zălăuane în meciul de la Constanţa. „Clubul trece printr-o perioadă foarte delicată, având în vedere că jumătate dintre jucătoarele titulare sunt accidentate. Practic, ne lipsesc cele mai bune jucătoare de la linia de noupă metri şi de pe semicerc. Dintre jucătoarele valide, o serie sunt doar ca <> la echipă, iar altele sunt veşnice speranţe. Sunt jucătoare de partea a doua a clasamentului, nu care pot face faţă împotriva echipelor de pe primele locurile. Faptul că Tadici este antrenor la echipă nu rezolvă problema, fiindcă nu pot eu să intru în teren în locul lor. Este greu să faci performanţă cu jucătoare de nivel mediu”, explică managerul Gheorghe Tadici.
Declinul echipei zălăuane a început după partida de la Cluj, în finalul căreia s-a accidentat interul Claudia Constantinescu. „Meciul de la Cluj ne-a costat accidentarea Claudiei Constantinescu, a cărei prezenţă ar fi însemnat mult în partida de pe teren propriu cu Craiova. Cu Constantinescu şi Ciuciulete în teren aveam şansă la victorie chiar şi la Constanţa”, consideră tehnicianul formaţiei zălăuane.
Chiar dacă Universitatea Neptun Constanţa obţinuse o singură victorie până la meciul cu HC Zalău, Tadici spune că adevărata faţă a echipei de la malul mării se va vedea în partidele următoare. „Constanţa a avut jocuri foarte grele în primele etape, cu echipe din prima parte a clasamentului. Sunt convins că până la finalul turului vor mai acumula şase puncte”, a mai declarat Gheorghe Tadici.
Managerul formaţiei zălăuane nu se gândeşte la transferuri în pauza dintre tur şi retur, chiar dacă este nemulţumit de evoluţia anumitor jucătoare. „Nu se pune problema de transferuri, fiindcă în pauza dintre tur şi retur nu sunt jucătoare libere de contract decât cele date afară de la echipe pe motiv de indisciplină sau cele care devin libere de contract din cauză că nu au fost plătite la timp”, a conchis antrenorul Zalăului.
Ultimele patru partide din prima parte a campionatului sunt extrem de dificile pentru formaţia zălăuană, care va primi vizita formaţiilor ASC Corona Braşov şi HC Roman, iar în deplasare va întâlni campioana HCM Baia Mare şi HCM Râmnicu Vâlcea.

3 Thoughts to “HC Zalău a suferit a cincea înfrângere a sezonului „Este greu să faci performanţă cu jucătoare de nivel mediu””

  1. un nimeni celebru?

    marius oare comm-turile astea sterg singure?
    e pacat de tine ca ai ajuns sa fi la picioarele lui…

  2. xxx

    dar cu gramada de bani papati cum ramane?!

  3. Anonim

    si cu antrenor de anii 90′ e chiar imposibil

Leave a Comment