HC Zalău a reuşit al patrulea transfer al verii

HC Zalău s-a reunit joi după-amiaza în vederea pregătirii noului sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, iar vineri dimineaţa, jucătoarele antrenate de Gheorghe Tadici au efectuat vizitele medicale. Faţă de cele trei handbaliste pe care tehnicianul zălăuan le-a anunţat înaintea reluării pregătirilor, la întâlnirea de joi a mai fost prezentă Diana Puiu, un inter stânga ce a evoluat în ultima perioadă la campioana HCM Baia Mare. „Am ajuns la o înţelegere valabilă pe o perioadă de trei ani. Diana Puiu este o jucătoare cu certe calităţi de a ajunge în perioada următoare la echipa naţională de senioare. De altfel, eu am mai cooptat-o în lotul lărgit, fiindcă este de o valoare foarte apropiată cu cea a Elizei Buceschi sau a Renatei Ghionea. Consider că este un transfer reuşit pentru club, aşa cum sunt şi celelalte trei pe care le-am făcut în această vară”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

„Atât Diana Puiu, cât şi Aneta Pârvuţ vor avea un cuvânt mare de spus în handbalul românesc. Sunt şi componente ale lotului naţional şi vor mai avea ocazia să înregistreze succese atât cu echipele de club pentru care vor evolua, cât şi la naţională”, declara în luna aprilie a acestui an Ion Milovan, antrenorul care care le-a descoperit pe cele două jucătoare.
Diana Puiu, care luna viitoare va împlini vârsta de 23 de ani, a început handbalul la CSS Drobeta Turnu Severin, ajungând şi la Centrul de Excelenţă de la Vâlcea. Din 2010, interul stânga evoluează pentru HCM Baia Mare, formaţie cu care a câştigat eventul la finalul sezonului trecut.
Tot în această vară, HC Zalău a reuşit să le transfere pe Alexandra Ciunt (inter dreapta – 22 de ani), Andrada Maior Paşca (extremă dreapta – 21 de ani) şi Adina Cîrligeanu (jucătoare ambidextră ce evoluează la linia de nouă metri – 22 de ani).
Lotul condus de Gheorghe Tadici va pleca duminică după-amiaza într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădişei, unde se vor alătura echipei zălăuane şi cele trei internaţionale de tineret: Ana Maria Inculeţ, Claudia Constantinescu şi Eliza Cicic.
Reamintim că HC Zalău va întâlni în prima etapă din noul sezon CSM Bucureşti, pe teren propriu, runda inaugurală fiind programată în data de 31 august.

 

 

One Thought to “HC Zalău a reuşit al patrulea transfer al verii”

  1. Suporter

    Inca odata : Tadici tace si face ! Meserie bratara de aur , dar care aduce si invidii. omul isi vede de treaba lui. Iata din nou jucatoare tinere ce pot fi modelate, cred ca si neifectate de NEPERFORMANTA, doar banii multi, degeaba daca se poate ! bravo dle profesor !!!

Leave a Comment