HC Zalău a pierdut primele două partide de la „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”

Cea de-a X-a ediţie a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj” a debutat joi dimineaţa, cu disputa dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi lotul naţional de tineret al României. Meciul a fost câştigat de formaţia vâlceană cu scorul de 38 – 34. A doua partidă, programată la ora 11:45, a pus faţă-n faţă HC Zalău şi SCM Craiova, duel câştigat de oltence cu scorul de 32 – 31, după ce acestea au condus şi la pauză cu 18 – 12. Jucătoarele antrenate de Gheorghe Tadici au ratat nu mai puţin de şase aruncări de la şapte metri, patru dintre ele, în prima repriză. Zalăul a revenit în final de la 27 – 32, dar nu a putut decât să se apropie la un gol de formaţia pregătită de Bogdan Burcea.
În cadrul celei de-a doua reuniuni, SCM Craiova a învins cu 32 – 26 lotul naţional de tineret al României, iar Zalăul lui Tadici a cedat cu 20 – 26 în faţa formaţiei vâlcene, după ce a condus la pauză cu 13 – 11.
16 – 13 a arătat tabela în minutul 38 în favoarea Zalăului, după care, formaţia de la poalele Meseşului nu a mai marcat niciun gol timp de şapte minute, perioadă în care vâlcencele s-au desprins la patru goluri, 20 – 16. A fost „momentul cheie” al meciului, deoarece Zalăul nu a mai revenit până la final, cedând la o diferenţă de şase goluri.
Ultimele două partide sunt programate vineri. De la ora 10, HC Zalău va întâlni lotul naţional de tineret, iar de la ora 11:45 va avea loc duelul pentru stabilirea câştigătoarei turneului, între SCM Craiova şi HCM Râmnicu Vâlcea.

One Thought to “HC Zalău a pierdut primele două partide de la „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj””

  1. Anonim

    La munca cu ele chiar si de anul nou. Alearga de parca sunt legate de picioare . In aparare sunt ZERO toate. Fara oivot e greu sa joci.Vai de capul lor de LENESE !

Leave a Comment