HC Zalău a pierdut la o diferenţă de şase goluri pe terenul campioanei

Handbal Club Zalău a evoluat sâmbătă pe terenul echipei campioane, SCM Râmnicu Vâlcea, formaţie în faţa căreia a reuşit să aibă o prestaţie onorabilă în prima repriză. 13 – 11 în favoarea gazdelor era scorul după prima repriză, iar în al doilea mitan, vâlcencele s-au depsrins la şase goluri, rezultatul final fiind 26 – 20 pentru gazde.

Zalăul a marcat de două ori consecutiv în debut, iar gazdele au marcat primul gol în minutul trei. Echipa condusă de Florentin Pera a trecut pentru prima dată în avantat abia în minutul 15, Alvarez Gonzalez marcând pentru 6 – 5. Cea mai mare diferenţă de scor a primei reprize a fost de patru goluri, iar până la pauză, zălăuancele au redus handicapul la trei goluri.

În partea a doua, Vâlcea s-a desprins decisiv, dar Zalăul a ratata trei aruncări de la şapte metri în finalul meciului, ultima fiind chiar în minutul 60.

Următorul meci pentru echipa antrenată de Gheorghe Tadici este programat în 9 noiembrie, pe teren propriu, în compania formaţiei HC Dunărea Brăila.

HC Zalău: Raluca Kelemen, Sara Abed Kader – Andreea Tecar (5), Andreea Mihart (4), Amalia Coman (3),Diana Nichitean (2), Bianca Berbece (2), Teodora Popescu (2), Alexandra Vrabie (1), Irina Ivan (1), Larisa Şerban, Sabrina Lazea.

Alte articole

One Thought to “HC Zalău a pierdut la o diferenţă de şase goluri pe terenul campioanei”

  1. Adrian

    AU FOST FARA TREI TITULARE( ABED D,NICA,SEVERIN) dar cu cateva fitoase de strada ,care mananca banul public degeaba, fara ambitie, valoare de performanta, care doar cheltuie banii clubului precum Ivan, Nichitean(pozeaza urat) Lazea (f slaba) Serban (fara minte, inclusiv la 7 m) Vrabie ( scuza ca e tanara nu este relevanta ) iar Popescu e plina de ea dar fara acoperire (rateaza si paseaza ca o incepatoare, dar se crede mare valoare= 0) Bune Kelemen,, Mihart ( in atac, ff slaba si fara vana in aparare ) Tecar A si Coman -partial in atac si aparare ! LA MUNCA cu ele Dle Tadici, nu le mai protejati !!! De ce nu au fost in deplasare cele 4 ???? PRYCOP >>>????

Leave a Comment