HC Zalău a pierdut la Braşov, dar a rămas pe loc de play-off

ASC Corona Braşov – HC Zalău 28 – 23 (14 – 12)

Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a pierdut la o diferenţă de cinci goluri, 23 – 28 ultimul meci din sezonul regulat, pe terenul formaţiei ASC Corona Braşov, însă rămâne pe locul şase, care-i asigură prezenţa în play-off-ul Ligii Naţionale.
Aşa cum a anunţat după victoria de pe teren propriu în faţa Devei, managerul Gheorghe Tadici a menajat sub Tâmpa o parte dintre jucătoarele de bază, însă, chiar şi în aceste condiţii, Zalăul nu s-a făcut de râs pe terenul unei formaţii mult mai valoroase, care ocupă poziţia a doua în clasament.
Corona a început în forţă, iar după şase minute de joc conducea cu scorul de 5 – 0. Încet, încet, jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici şi-au intrat, şi ele, în joc şi au micşorat avantajul gazdelor. Până la pauză, HC Zalău s-a apropiat la două goluri de Corona Braşov, scorul final al primei reprize fiind 14 – 12 în favoarea formaţiei de sub Tâmpa. HC Zalău a reuşit să se apropie chiar la un gol imediat după pauză, dar a urmat o revenire a formaţiei gazdă, care a marcat de şase ori consecutiv. Gazdele s-au distanţat chiar la opt goluri, dar Zalăul a mai redus din handicap pe final, tripla reuşită de Eliza Cicic ducând scorul la 28 – 23 în favoarea Braşovului.
Cele mai bune marcatoare de la gazde au fost Brădeanu şi Hotea, fiecare cu câte cinci reuşite, în timp ce pentru HC Zalău, cele mai multe goluri au fost marcate de Loredana Pera, şapte.
În urma acestui rezultat, HC Zalău rămâne pe poziţia a şasea, cu 34 de puncte acumulate, urmând să evolueze în prima fază a play-off-ului în faţa liderului, HCM Baia Mare. Celelalte trei echipe calificate în play-off sunt: HCM Roman, HC Dunărea Brăila şi Universitatea Jolidon Cluj.

One Thought to “HC Zalău a pierdut la Braşov, dar a rămas pe loc de play-off”

  1. Suporter

    FELICITARI !!! PT tot ce a fost pana acum in acest sezon ! Carcotasii de la „sportul”excrementul Salajan isi rod unghiile de ciuda !Boala-i erodeaza oricum. De rautate ….!!!!

Leave a Comment