HC Zalău a obţinut prima victorie din retur

Duminică, într-un meci contând din etapa a II-a a returului Ligii Naţionale de handbal feminin, HC Zalău s-a impus cu 35 – 25, pe teren propriu, în faţa echipei CSM Galaţi. Scorul pauzei a fost 16 – 11 în favoarea zălăuancelor.
Debutul de meci a însemnat „minutul şi golul” pentru HC Zalău, iar după primele cinci minute, echipa lui Tadici conducea cu 5 – 1. Cristiana Nica s-a aflat într-o formă bună, în special în prima parte, marcând cinci din cele 16 goluri pentru echipa zălăuană în primele 30 de minute. Zalăul a avut avans de nouă goluri cu câteva minute înainte de final, 16 – 9, golul cu numărul 16 fiind marcat de portarul Paula Teodorescu, iar oaspetele au mai înscris de două ori pe tabelă prin Elena Livrinijk şi Iulia Stroia, ducând scorul la 16 – 11.
Partea a doua a fost tot a Zalăului, handbalistele conduse de Tadici rămânând la fel de concentrate. Scorul celui de-al doilea mitan a fost 19 – 14, repriză în care Tadici a introdus şi rezervele, iar pe lista marcatoarelor şi-au trecut numele Andrada Berbece, Alexandra Severin şi Aura Teodora Popescu.
„A fost o victorie programată. Cred că, în mare, fetele au jucat bine şi şi-au îndeplinit sarcinile trasate. Chiar dacă CSM Galaţi este jos în clasasment, este o echipă arţăgoasă. Din păcate pentru ele, au pierdut câteva meciuri la limită. Este bine că am reuşit să ne desprindem în repriza a doua, pentru că, la un moment dat, am jucat de la egal la egal, dar ştiam că vor cădea. Am rulat întreg lotul. Am urcat pe locul cinci în clasament, ceea ce este foarte bine, iar dacă vom reuşi să legăm două victorii în perioada următoare, cred că vom termina în primele şase locuri”, a declarat Gheorghe Tadici.
După victoria de duminică, Zalăul a acumulat 20 de puncte, urcând pe locul cinci în clasament, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească, în deplasare, HC Dunărea Brăila.
HC Zalău: Paula Teodorescu (1), Raluca Kelemen – Cristiana Nica (7), Roxana Szolosi (7), Valentina Panici (5), Andrada Mihalcea (3), Alexandra Severin (3), Raluca Irimia (3), Dana Abed Kader (3), Teodora Popescu (2), Tatyana Pricop (1), Diana Nichitean, Daniela Corban, Bianca Berbece şi Sabrina Lazea. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
CSM Galaţi: Elena Şerban, Emilia Anghel – Elena Livrinikj (7), Iulia Artean (6), Cătălina Cioaric (3), Mădălina Conache (2), Cristina Marcu (2), Cristina Clisu (2), Daciana Bălăban (1), Lăcrimioara Cîlici (1), Tamara Bokaric (1), Ana Maria Gogu, Raluca Tănasă şi Denisa Şelever. Antrenor: Valeriu Costea

Alte articole

2 Thoughts to “HC Zalău a obţinut prima victorie din retur”

  1. Anonim

    A castigat clar dar in repriza a doua, pe pregatire fizica .. Se vede lipsa lui Constantinescu la 9 m. Rob din ce in ce mai slaba iar cele tinere , mai au mult de muncit . Pacat de Kelement in poarta . Succes in urmatoarele jocuri. Sala a fost plina ochi.

  2. Anonim

    ionel ciunt iesi din casa
    sa vezi zalaul cum joaca

Leave a Comment