HC Zalău a învins deţinătoarea Cupei EHF

Handbal Club Zalău a avut un debut perfect în noul an, câştigând miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 28 – 22 duelul cu SCM Craiova, deţinătoarea Cupei EHF.
Strategia gândită de Gheorghe Tadici pentru acest joc a funcţionat foarte bine, iar interul Claudia Constantinescu a avut o prestaţie notabilă. Zalăului i-a ieşit aproape tot în acest meci, jocul la linia de 9 metri funcţionând foarte bine. În evidenţă au ieşit şi portarii Raluca Kelemen şi Paula Teodorescu.
Zălăuancele au jucat bine încă din debutul partidei, conducând cu 3 – 0 după primele patru minute, prin reuşitele lui Constantinescu, Panici şi Mihalcea, iar oaspetele au marcat primul gol în minutul 5, prin Patricia Vizitiu, din aruncare de la şapte metri. Echipa lui Tadici a avut un ecart de 2 – 3 goluri până în minutul 20, când Craiova a egalat la 9 prin Jelena Trifunovic. Finalul a fost, însă, tot al echipei conduse de Gheorghe Tadici, care s-a desprins la 14 – 11 până la pauză. Zălăuancele au ieşit la fel de motivate de la vestiare, iar în debutul reprizei secunde au marcat de trei ori consecutiv, ducând scorul la 17 – 11. Diferenţa putea fi şi mai mare în minutul 37, dar gazdele au ratat de două ori pe contraatac.
Craiova a încercat să revină în ultimele 20 de minute, dar Zalăul a fost de neoprit, diferenţa de la final fiind tot de şase lungimi.
După victoria de miercuri seara, HC Zalău a acumulat 14 puncte, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul echipei Minaur Baia Mare, meciul fiind programat sâmbătă, la ora 17:30.
HC Zalău: Paula Teodorescu, Raluca Kelemen – Claudia Constantinescu (10), Roxana Szolosi (5), Valentina Panici (4), Andrada Mihalcea (4), Andreea Mihart (2), Alexandra Severin (1), Diana Nichitean (1), Raluca Irimia (1), Daniela Corban, Bianca Berbece, Dana Abed-Kader, Tatyana Prycop şi Teodora Popescu. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
Vom reveni.

2 Thoughts to “HC Zalău a învins deţinătoarea Cupei EHF”

  1. Corbul loveste din nou!

    Bogdan Burc, Particia Vizitiu, Etapa a X-a (in loc de a XI-a), colac peste pupaza nu a prezentat-o pe Daniela Corban (nr 4). Meci transmis pe Romania Has Definision (in loc de TVR HD).Nu scapam de Simi, ca de Ceausescu?

  2. Anonim

    Sincer ! Ai fost la meci ,dle Morar ?

Leave a Comment