HC Zalău a învins ambele echipe din Ungaria

După victoria la zece goluri obţinută vineri dimineaţa, în faţa celor de la Bekescsabai, echipa pregătită de Gheorghe Tadici a dispus vineri seara şi de DVCS Debrecen, formaţie pregătită de Tone Tiselj, fostul antrenor al HCM Baia Mare.

Pe lângă formaţia condusă de Gheorghe Tadici, la turneul internaţional dotat cu Cupa Consiliului Judeţean Sălaj mai participă Universitatea Cluj şi echipele ungare, Bekescsabai şi Debrecen.
În primul meci al turneului ,desfăşurat vineri, HC Zalău s-a impus cu scorul de 38 – 28 în faţa echipei ungare, Bekescsabai. Formaţia de la poalele Meseşului a dominat jocul de la un capăt la altul, iar la pauză, diferenţa a fost tot de zece goluri, 21 – 11. După primele patru minute de joc, Zalăul conducea deja cu 4 – 0, iar diferenţa a crescut odată cu trecerea timpului. Larisa Tamaş şi Andrada Trif au fost cele mai bune marcatoare ale Zalăului, fiecare cu câte cinci reuşite, iar de la oaspete, Gavai Szonja a înscris cele mai multe goluri.
A urmat partida dintre DVCS Debrecen şi Universitatea Cluj, partidă câştigată de echipa ungară cu scorul de 28 – 25, iar seara au avut loc alte două jocuri. Bekescsabai a învins Universitatea Cluj cu scorul de 27 – 24, iar ziua s-a încheiat cu jocul dintre HC Zalău şi Debrecen. Victoria i-a revenit echipei pregătite de Gheorghe Tadici, care s-a impus cu 26 – 20.
Claudia Constantinescu a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu şapte reuşite, iar de la oaspete, cele mai multe goluri le-a marcat Maria Garbuz, care a înscris de şase ori.
Turneul va continua sâmbătă, cu jocul dintre Debrecen şi Bekescsabai, programat la ora 10, iar de la ora 12, va avea loc partida dintre HC Zalău şi Universitatea Cluj. La finalul turneului va avea loc şi o festivitate de premiere.

2 Thoughts to “HC Zalău a învins ambele echipe din Ungaria”

  1. Suporter

    Au castigat trofeul de o maniera categorica si indubitabila , fara vedeta Puiu in teren, care are fite de doi bani in ea ….

    1. Anonim

      Se vede ca nu pricepi handbalul.Puiu e cea mai buna jucatoare a Zalaului!

Leave a Comment