HC Zalău a dat cel mai bun portar la Memorialul „Constantin Tită” de la Râmnicu Vâlcea

După stagiul de pregătire de la Cheile Grădiștei, Handbal Club Zalău a participat la tradiționalul turneu de la Râmnicu Vâlcea, Memorialul „Constantin Tită”, eveniment la care echipa lui Tadici a fost invitată și în anii anteriori. SCM Craiova și CSM Slatina au fost celelalte două formații invitate de echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea, la ediția a XII-a a evenimentului organizat în memoria fostului inspector al Direcției Județene de Handbal Vâlcea.
Chiar dacă venea după un cantonament, echipa lui Gheorghe Tadici a avut o prestație onorabilă la turneul din Zăvoi, cedând greu în fața echipei organizatoare și a formației conduse de selecționerul Bogdan Burcea. Primul adversar a fost echipa din Craiova, în fața căreia HC Zalău a cedat cu 21 – 23, urmând apoi duelul cu vâlcencele, în fața cărora sălăjencele au pierdut cu 26 – 28.
În finala turneului s-au întâlnit SCM Craiova și CSM Râmnicu Vâlcea, echipa organizatoare câștigând cu 25 – 20.
HC Zalău a jucat cu CSM Satina pentru stabilirea locurilor 3 – 4, echipa lui Tadici obținând o victorie categorică, 27 – 23.
Organizatorii au acordat și premii individuale la finalul evenimentului, iar printre jucătoarele nominalizate s-a numărat și Paula Teodorescu – desemnată cel mai bun portar al turneului. Cea mai tehnică jucătoare a fost Mireya Gonzalez (CSM Râmnicu Vâlcea), iar golgetera turneului, Asma Elghaoui, tot de la formația Vâlceană. A fost acordat și un premiu special pentru întreaga activitate lui Petre Berbecaru, fost vicepreședinte și președinte la Oltchim, actualmente consilier sportiv la SCM Râmnicu Vâlcea.

2 Thoughts to “HC Zalău a dat cel mai bun portar la Memorialul „Constantin Tită” de la Râmnicu Vâlcea”

  1. Cornel

    Totuși de Tadici când ne scăpați!!! Am obosit de el!!! A spus ce a avut de zis!!! Nu vedeți ca e relicva!!!

  2. Anonim

    Relicva esti tu cu concubina ta !

Leave a Comment