HC Zalău a cedat şi pe terenul Daciei Mioveni

HC Zalău continuă seria rezultatelor negative, pierzând şi duelul susţinut în deplasare, cu Dacia Mioveni, formaţie cu care era la egalitate de puncte înaintea partidei de duminică. Prima repriză a fost una de „care pe care”, cu un uşor avantaj al Zalăului, care a fost egalat până la pauză. La cabine s-a intrat cu rezultat de egalitate, 10 – 10, iar în partea secundă s-au schimbat rolurile. Au fost unele decizii discutabile de arbitraj, dar nici evoluţia handbalistelor zălăuane nu a mai fost cea din prima parte. Dacia a trecut la conducere, 15 – 11 după cinci minute de la reluare, iar până la final a continuat să se afle în avantaj. Rezultatul final a fost 22 – 19 în favoarea Mioveniului, scor prin care Dacia acumulează 13 puncte şi se distanţează la trei lungimi de HC Zalău, care rămâne pe locul 12.

”Au fost greşeli multe făcute de jucătoarele noastre, dar şi greşeli provocate de fluier. Au fost situaţii de gol iminente şi ne-au oprit pentru că şi-au închipuit nişte paşi. Au fost cinci astfel de acţiuni în repriza a doua. E greu să joci când semnalele sunt date dinainte. Probabil au vrut să confirme arbitrajul de la Galaţi”, a fost reacţia managerului Gheorghe Tadici la finalul partidei.

Cele mai bune marcatoare ale gazdelor au fost Diana Cîrjan şi Claudia Constantinescu, ambele cu câte 6 goluri, iar pentru HC Zalău, cea mai bună marcatoare a fost Emilija Lazic, cu 5 reuşite.

Pentru HC Zalău urmează duelul de pe teren propriu cu CSM Bucureşti, programat în data de 25 februarie.

foto: CS Dacia Mioveni

2 Thoughts to “HC Zalău a cedat şi pe terenul Daciei Mioveni”

  1. […] HC Zalău continuă seria rezultatelor negative, pierzând şi duelul susţinut în deplasare, cu Dacia Mioveni, formaţie cu care era la egalitate de puncte înaintea partidei de duminică. Prima repriză a fost una de „care pe care”, cu un uşor avantaj al Zalăului, care a fost egalat până la pauză. La cabine s-a intrat cu rezultat de egalitate, 10 – 10, iar în partea secundă s-au schimbat rourile. Au fost unele decizii discutabile de arbitraj, dar nici evoluţia handbalistelor zălăuane nu a mai fost cea din prima parte. Dacia a trecut… Citeste mai mult […]

    1. Vica

      Demiteri-l pe dinozaurul de Tadici și echipa idi va reveni! E singura și viabila soluție! Chiar nu pricepeți?

Leave a Comment