HC Zalău a cedat la Bistriţa în ultima fază de atac a gazdelor

Cu moralul ridicat după victoria în faţa Rapidului, dar mai ales după cea din prima etapă în faţa CSM-ului, handbalistele lui Tadici s-au deplasat la Bistriţa cu gândul de a obţine prima victorie din acest sezon pe teren străin. Jocul dintre cele două echipe a fost echilibrat de la un capăt la altul, dar Zalăul a arătat mai bine în multe momente, ceea ce s-a văzut şi pe tabela de marcaj. La pauză, echipa lui Tadici a intrat cu avantaj minim la vestiare, 11 – 10. Gazdele s-au desprins la trei goluri în repriza secundă, profitând de câteva ratări ale zălăuancelor, dar şi de superioritatea numerică de care au beneficiat după eliminarea Cristianei Nica. 20 – 17 a arătat tabela în minutul 46, dar Zalăul simţea că poate mai mult şi a egalat la 23 cu câteva secunde înainte de final. Echipa lui Tadici a avut şi atacul, iar managerul zălăuan a solicitat timp de odihnă. Din păcate, aruncarea trimisă de Alexandra Severin a fost apărată, iar pe ultimul atac, Gloria a marcat prin Diana Şamanţ, cu două secunde înainte de fluierul final.
Managerul Gheorghe Tadici a acuzat la finalul jocului maniera de arbitraj, afirmând că a fost un joc pe care echipa sa trebuia să-l câştige la trei, patru goluri, în timp ce Horaţiu Paşca, tehnicianul Bistriţei, a ţinut să-şi felicite fetele pentru victorie, precizând că a fost un meci foarte greu pentru echipa sa.
După patru etape, HC Zalău ocupă locul şase, cu 6 puncte, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe teren propriu împotriva coronei Braşov. Meciul este programat vineri, de la ora 18.

sursa foto: Gloria 2018

One Thought to “HC Zalău a cedat la Bistriţa în ultima fază de atac a gazdelor”

  1. Anonim

    Hai ca iar antrenorul Gheorghe tadici acuza arbitrajul dar echipa lui nu vb nimic?

Leave a Comment