HC Zalău a cedat greu pe terenul Minaurului

Venită după o victorie importantă obţinută în faţa formaţiei SCM Craiova, câştigătoarea Cupei EHF în sezonul trecut, HC Zalău spera la un rezultat favorabil sâmbătă, pe terenul echipei Minaur Baia Mare. În faţa unei săli pline, echipa managerului Gheorghe Tadici s-a descurcat bine, chiar foarte bine în unele momente ale primei reprize, intrând la cabine cu avans de un gol, 12 – 11. Zălăuancele au condus în permanenţă, având avantaj de unu, două goluri.
Claudia Constantinescu a fost din nou într-o formă bună şi a dus Zalăul la trei goluri după pauză, 14 – 11, dar gazdele au egalat la 14, după care au preluat conducerea. Împise de la spate de o sală plină băimărencele nu au mai cedat iniţiativa până la final, iar anumite decizii ale arbitrilor nu au putut fi trecute cu vederea de tehnicianul zălăuan, care a protestat de câteva ori.
Rysankova şi Burlachenko au fost jucătoarele finalului de meci pentru Baia Mare, care s-a impus cu 23 – 21, însă Gheorghe Tadici le-a felicitat pe jucătoarele sale la finalul partidei pentru prestaţia avută, considerând că anumite decizii de arbitraj au înclinat balanţa în favoarea Minaurului.
După acest rezultat, Zalăul rămâne cu 14 puncte, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească pe teren propriu ASC Corona Braşov.

Alte articole

One Thought to “HC Zalău a cedat greu pe terenul Minaurului”

  1. Anonim

    Mercenarele au tradat la Baia Mare. Lipsa ordinara de profesionism!!! Rusine !
    Arbitraj mizerabil in repriza a doua.

Leave a Comment