HC Zalău a câştigat „Cupa Consiliului Judeţean” – ediţia 2019

Al doilea turneu de pregătire din perioada de iarnă pentru HC Zalău s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, clubul zălăuan organizând ediţia 2019 a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”. La eveniment au fost invitate HC Dunărea Brăila, CSM Slatina şi SCM Craiova. În ciuda faptului că două dintre participante sunt echipe cu pretenţii în Liga Naţională, HC Zalău a câştigat toate partidele disputate, câştigând astfel şi turneul.
După victoria la limită în faţa oltencelor pregătite de Bogdan Burcea, echipa managerului Gheorghe Tadici s-a impus cu 28 – 25 în faţa brăilencelor, după un început de meci mai bun pentru echipa vizitatoare. În ziua a doua, Zalăul a întâlnit Slatina, formaţie în faţa căreia s-a impus la o diferenţă de patru goluri, 27 – 23. Locul doi a fost ocupat de SCM Craiova, cu două victorii.

Organizatorii au acordat şi premii individuale, Raluca Kelemen de la HC Zalău devenind cel mai bun portar al turneului, în timp ce Dana Abed Kader, cea mai bună marcatoare. cu 23 de goluri înscrise.
Rezultatele complete ale turneului:
HC Zalău – SCM Craiova 27 – 26
CSM Slatina – HC Dunărea Brăila 19 – 21
SCM Craiova – CSM Slatina 29 – 21
HC Dunărea Brăila – HC Zalău 25 – 28
HC Zalău – CSM Slatina 27 – 23
HC Dunărea Brăila – SCM Craiova 24 – 29

Leave a Comment