HC Zalău a câștigat “Cupa Consiliului Județean”

Patru echipe au participat la ediția de iarnă a “Cupei Consiliului Județean”, alături de HC Zalău fiind invitate Minaur Baia Mare, Dacia Mioveni și Gloria Buzău.

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a înregistrat două victorii și o remiză, rezultate în urma cărora și-a adjudecat trofeul. După 27 – 17 în primul meci cu Dacia Mioveni, echipa zălăuană a câștigat cu 29 – 28 duelul cu Gloria Buzău, iar ultimul joc, cel cu vicecampioana Minaur Baia Mare, l-a terminat la egalitate, 27 – 27, după 16 – 16 la pauză.

“A fost un turneu util pentru toate echipele. Noi mai avem de pus la punct anumite aspecte legate de partea tehnică atât pe faza de apărare, cât și în atac. Trebuie să găsesc un nucleu de jucătoare cu care să abordăm partea a doua a campionatului cu mai multă șansă. Unele jucătoare au crescut valoric și sper la evoluții mai bune din partea lor în momentul în care reîncepe campionatul. Am acumulat destul de multe puncte în prima parte a campionatului, suntem la trei puncte de locul doi, ceea ce ne mulțumește. Știm că avem jucătoare tinere și ne luptăm cu jucătoare considerate vârfuri în țările de unde provin”, a declarat Gheorghe Tadici.

Managerul zălăuan a ținut să scoată în evidență și evenimentul organizat de Consiliul Județean Sălaj prin care a premiat o parte dintre sportivii sălăjeni cu rezultate notabile în ultimii doi ani.

“Vreau să mulțumesc celor de la Consiliul Județean Sălaj, în special președintelui Dinu Iancu Sălăjanu pentru faptul că s-a gândit la sportivi și la antrenorii acestora și a mai salvat puțin din imaginea pasivă a celor din Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, care ar trebui să organizeze o gală a sportului așa cum se organizează în alte județe. Evenimentul a creat o emulație foarte bună în rândul sportivilor”.

 

One Thought to “HC Zalău a câștigat “Cupa Consiliului Județean””

  1. Anonim

    Și-au bătut joc de turneu pampalaii Pavel și Horincar cu arbitrajul din meciul de final păcat de munca echipelor combatante….dacă mai arbitrează pampalaii Pavel și Horincar nu cred ca mai vine vreo echipa la turbrul de la Zalău

Leave a Comment