Handbalul zălăuan nu moare. HC Zalău a înregistrat două victorii și o înfrângere la turneul de baraj

Tradiția de mai bine de 40 de ani a handbalului zălăuan pe prima scenă continuă. HC Zalău a înregistrat două victorii și o înfrângere la turneul de baraj pentru promovare/menținere în Liga Florilor. CS Activ Prahova-Ploiești, CSM Deva și CS Dacia Mioveni sunt echipele cu care handbalistele zălăuane s-au duelat la turneul de la Mioveni.

În primul duel, HC Zalău a dispus cu 34 – 26 formația prahoveană, la capătul unui duel controlat de la un capăt la altul de zălăuance, care au condus și la pauză cu 15 – 11.

Echipa condusă de Gheorghe Tadici nu a avut nicio emoție nici în al doilea meci, învingând cu 27 – 18 CSM Deva, 10 – 7  în favoarea Zalăului fiind scorul pauzei.

Cu două victorii din tot atâtea partide, HC Zalău avea asigurată menținerea în Liga Florilor, astfel că în ultimul duel, cel cu Dacia Mioveni, Tadici și-a permis să utilizeze și jucătoarele care au evoluat mai puțin în primele partide. Mioveniul a condus cu 13 – 10 la pauză, iar în final s-a impus cu 28 – 21.

În urma rezultatelor înregistrate la turneu, CS Dacia Mioveni s-a clasat pe primul loc, cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, HC Zalău a ocupat poziția secundă, cu două victorii și o înfrângere, iar pe locurile trei și patru s-au clasat CSM Deva și CS Activ Prahova-Ploiești. Mioveni și Zalău au rămas în Liga Florilor, iar echipele din Ploiești și Deva vor evolua în eșalonul secund și în sezonul viitor.

4 Thoughts to “Handbalul zălăuan nu moare. HC Zalău a înregistrat două victorii și o înfrângere la turneul de baraj”

  1. […] Tradiția de mai bine de 40 de ani a handbalului zălăuan pe prima scenă continuă. HC Zalău a înregistrat două victorii și o înfrângere la turneul de baraj pentru promovare/menținere în Liga Florilor. CS Activ Prahova-Ploiești, CSM Deva și CS Dacia Mioveni sunt echipele cu care handbalistele zălăuane s-au duelat la turneul de la Mioveni. În primul duel, HC Zalău a dispus cu 34 – 26 formația prahoveană, la capătul unui duel controlat de la un capăt la altul de zălăuance, care au condus și la pauză cu 15 –… Citeste mai mult […]

  2. […] Tradiția de mai bine de 40 de ani a handbalului zălăuan pe prima scenă continuă. HC Zalău a înregistrat două victorii și o înfrângere la turneul de baraj pentru promovare/menținere în Liga Florilor. CS Activ Prahova-Ploiești, CSM Deva și CS Dacia Mioveni sunt echipele cu care handbalistele zălăuane s-au duelat la turneul de la Mioveni. În primul duel, HC Zalău a dispus cu 34 – 26 formația prahoveană, la capătul unui duel controlat de la un capăt la altul de zălăuance, care au condus și la pauză cu 15 –…  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Oricum în sezonul retrogradează direct fără baraj. N-o sa mai aibă de lucru clanul Nicolae pe la club. Păcat de munca lui Tadici dar s-a înconjurat de tot felul de nulități. La ultimul meci din campionat djul lui pește crainicul corb a plecat de la meci în minutul 10 sa participe la meciul de liga iii de la fotbal. La același meci contra echipei din Galați nu a fost disponibila ambulanță la accidentarea interului Andrința.

  4. pop

    aduceti un antrenor tanar civilizat si educat la zalau

Leave a Comment