Handbalistele zălăuane revin pe teren propriu după mai bine de o lună

HC Zalău – CSM Târgu Jiu, scor 27 – 24, a fost ultimul meci pe care HC Zalău l-a disputat pe teren propriu, partida desfăşurându-se în 20 octombrie. A urmat participarea României la Campionatul European, iar Liga Naţională de handbal feminin s-a reluat săptămâna trecută. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a evoluat în deplasare, pe terenul echipei Măgura Cisnădie, în faţa căreia a cedat cu 22 – 30. După mai bine de o lună de pauză, handbalistele zălăuane revin pe teren propriu.

HC Zalău se va duela vineri dimineaţa, pe teren propriu, cu CSM Slatina, formaţie situată pe locul 12 înaintea duelului de la Zalău, cu 6 puncte acumulate. În cazul unei victorii a Zalăului, echipa condusă de Gheorghe Tadici ar putea urca trei locuri în clasament, scăpând de „zona fierbinte”. Două victorii şi şase înfrângeri este bilanţul echipei zălăuane în primele opt runde, ocupând locul 13, cu 6 puncte.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Slatina este programată la ora 11:00, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, jocul fiind oficiat de o brigadă din Dolj, compusă din Claudiu Gorina şi Florin Melencu. Observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat ieşanul P. Anton.

Tot în cadrul etapei a IX-a au mai fost programate partidele: Minaur Baia Mare – Rapid Bucureşti, Dunărea Brăila – Dacia Mioveni, SCMU Craiova – CSM Târgu Jiu, Gloria Bistriţa – CSM Bucureşti, CSM Galaţi – Gloria Buzău, SCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie.

 

HC Zalău va mai susţine două jocuri până la finalul anului după partida cu Slatina, primul fiind programat în 22 decembrie, de la ora 17:00, când zălăuancele vor primi vizita celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. Ultimul joc al anului se va desfăşura în data de 29 decembrie, când HC Zalău se va deplasa la Craiova, pentru duelul cu SCM Universitatea.

One Thought to “Handbalistele zălăuane revin pe teren propriu după mai bine de o lună”

  1. […] HC Zalău – CSM Târgu Jiu, scor 27 – 24, a fost ultimul meci pe care HC Zalău l-a disputat pe teren propriu, partida desfăşurându-se în 20 octombrie. A urmat participarea României la Campionatul European, iar Liga Naţională de handbal feminin s-a reluat săptămâna trecută. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a evoluat în deplasare, pe terenul echipei Măgura Cisnădie, în faţa căreia a cedat cu 22 – 30. După mai bine de o lună de pauză, handbalistele zălăuane revin pe teren propriu. HC Zalău se va duela vineri dumineaţa, pe… Citeste mai mult […]

Leave a Comment