Handbalistele zălăuane revin pe semicerc

Liga Naţională de handbal feminin revine la finalul acestei săptămâni după o pauză de 14 zile. HC Zalău se va deplasa la Buzău, pentru duelul cu Gloria din localitate, formaţie ce ocupă locul şase în Liga Naţională.

HC Zalău vine după un eşec pe teren propriu în faţa liderului CSM Bucureşti, în timp ce Gloria Buzău a cedat în etapa trecută pe terenul celor de la Măgura Cisnădie. Zălăuancele nu au mai câştigat de nouă etape în Liga Naţională, ultimul succes înregistrându-l în 9 decembrie, pe teren propriu, cu CSM Slatina. Misiunea de la Buzău este una extrem de dificilă pentru jucătoarele lui Tadici, având în vedere lotul de care dispune Gloria. HC Zalău va susţine două partide în decurs de patru zile, miercuri, 15 martie, urmând să întâlnească pe teren propriu Rapid Bucureşti. Ambele partide vor fi transmise în direct pe Pro Arena, jocul cu Gloria Buzău fiind programat duminică, de la ora 17:30, iar cel cu Rapid, miercuri, de la ora 17.

Pentru zălăuance va fi interesantă şi disputa dintre CSM Slatina şi CSM Târgu Jiu, formaţia din Slatina fiind la un punct în spatele Zalăului, iar echipa din Târgu Jiu ocupă ultimul loc ce permite menţinerea în Liga Florilor fără participare la baraj. Opt puncte este diferenţa între CSM Târgu Jiu şi HC Zalău.

Programul complet al etapei: HC Dunărea Brăila – Minaur Baia Mare, CSM Slatina – CSM Târgu Jiu, Rapid Bucureşti – Măgura Cisnădie, Gloria Bistriţa – CSM Galaţi, Dacia Mioveni – Universitatea Craiova, Gloria Buzău – HC Zalău şi CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea.

One Thought to “Handbalistele zălăuane revin pe semicerc”

  1. […] Liga Naţională de handbal feminin revine la finalul acestei săptămâni după o pauză de 14 zile. HC Zalău se va deplasa la Buzău, pentru duelul cu Gloria din localitate, formaţie ce ocupă locul şase în Liga Naţională. HC Zalău vine după un eşec pe teren propriu în faţa liderului CSM Bucureşti, în timp ce Gloria Buzău a cedat în etapa trecută pe terenul celor de la Măgura Cisnădie. Zălăuancele nu au mai câştigat de nouă etape în Liga Naţională, ultimul succes înregistrându-l în 9 decembrie, pe teren propriu, cu CSM… Citeste mai mult […]

Leave a Comment