Handbalistele zălăuane joacă la Târgu Jiu

HC Zalău revine pe semicerc după două săptămâni în care Liga Naţională a fost întreruptă, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici urmând să evolueze pe terenul formaţiei CSM Târgu Jiu. Se anunţă un duel extrem de interesant, având în vedere că şi gazdele se află într-o situaţie destul de delicată, ocupând ultimul loc ce permite rămânerea în primul eşalon, cu 21 de puncte acumulate.

HC Zalău se află, în continuare, pe locul 12, loc de baraj, cu 9 puncte acumulate, iar pentru a mai spera la menţinerea în prima ligă fără participare la turneul de baraj, are nevoie de un rezultat pozitiv în disputa de la Târgu Jiu.

Partida dintre CSM Târgu Jiu şi HC Zalău este programată joi, la ora 18, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Din cadrul etapei cu numărul 20 s-a disputat jocul dintre CSM Bucureşti şi Minaur Baia Mare, încheiat cu scorul de 32 – 24, iar joi sunt programate partidele: CSM Slatina – Măgura Cisnădie, HC Dunărea Brăila – Gloria Bistriţa-Năsăud, Gloria Buzău – Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Târgu Jiu – HC Zalău. Etapa se va încheia duminică, odată cu disputarea partidei dintre Dacia Mioveni şi CSM Galaţi.

Clasament: 1. CSM Bucureşti – 58p; 2. Gloria Bistriţa-Năsăud – 46p; 3. Rapid Bucureşti – 46p; 4. HC Dunărea Brăila – 40p; 5. SCM Gloria Buzău – 40p; 6. SCM Râmnicu Vâlcea – 35p; 7. Minaur Baia Mare 30p; 8. SCM Universitatea Craiova – 25p; 9. SC Măgura Cisnădie – 22p; 10. CSM Târgu Jiu – 21p; 11. Dacia Mioveni – 13p; 12. HC Zalău – 10p; 13. CSM Slatina – 9p; 14. CSM Galaţi – 1p.

2 Thoughts to “Handbalistele zălăuane joacă la Târgu Jiu”

  1. […] HC Zalău revine pe semicerc după două săptămâni în care Liga Naţională a fost întreruptă, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici urmând să evolueze pe terenul formaţiei CSM Târgu Jiu. Se anunţă un duel extrem de interesant, având în verede că şi gazdele se află într-o situaţie destul de delicată, ocupând ultimul loc ce permite rămânerea în primul eşalon, cu 21 de puncte acumulate. HC Zalău se află, în continuare, pe locul 12, loc de baraj, cu 9 puncte acumulate, iar pentru a mai spera la menţinerea în prima ligă fără… Citeste mai mult […]

  2. […] HC Zalău revine pe semicerc după două săptămâni în care Liga Naţională a fost întreruptă, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici urmând să evolueze pe terenul formaţiei CSM Târgu Jiu. Se anunţă un duel extrem de interesant, având în verede că şi gazdele se află într-o situaţie destul de delicată, ocupând ultimul loc ce permite rămânerea în primul eşalon, cu 21 de puncte acumulate. HC Zalău se află, în continuare, pe locul 12, loc de baraj, cu 9 puncte acumulate, iar pentru a mai spera la menţinerea în prima ligă fără…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment