Handbalistele zălăuane au susţinut zece meciuri în decurs de opt zile

Săptămâna trecută a fost una extrem de încărcată pentru jucătoarele de la HC Zalău, echipa condusă de Gheorghe Tadici susţinând nu mai puţin de zece meciuri în decurs de opt zile. Echipa zălăuană a început săptămâna trecută cu o „dublă” împotriva formaţiei ungare, Kisvardai, apoi a urmat turneul „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”, unde HC Zalău s-a duelat cu Minaur Baia Mare, SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Slatina. Au urmat câte două jocuri de verificare cu Universitatea Cluj şi Corona Braşov, iar marţi, echipa lui Tadici a mai susţinut meci de verificare cu Unirea Ungheni.

„A fost o perioadă cu meciuri multe de verificare, zece jocuri în decurs de opt zile. Am ales să jucăm amicale multe pentru că sunt multe jucătoare noi şi tinere care numai aşa pot creşte în valoare. Am pus accentul pe omogenizare. Se simte o stare de oboseală în rândul jucătoarelor, însă, în perioada următoare, voi încerca să le aduc la o formă cât mai optimă pentru meciurile oficiale, având în vedere că marţi jucăm în Cupa României. Este o competiţie care nu ne interesează, mai ales că se organizează într-un mod foarte „înţelept”, cu bani aruncaţi pe deplasări, fiindcă primul meci în jucăm la Bistriţa şi dacă ne calificăm, trebuie să ne deplasăm la Brăila”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Joi şi vineri, HC Zalău participă la „Cupa Vâlcii”, turneu la care, alături de gazdele de la SCM Râmnicu Vâlcea vor mai evolua Gloria Buzău şi Dacia Mioveni. HC Zalău susţine primul meci joi, la ora 10, împotriva celor de la Dacia Mioveni şi tot joi, începând cu ora 19:15 este programat duelul cu SCM Râmnicu Vâlcea. Ultimul meci pentru echipa zălăuană este programat vineri, la ora 10, cu Gloria Buzău.

Pe lângă cele zece jocuri de verificare pe care HC Zalău le-a susţinut în ultimele opt zile, echipa lui Tadici a mai jucat o partidă amicală în această vară cu Gloria Bistriţa, prima din seria amicalelor.

foto:handbalmania.ro

Leave a Comment