Handbalistele lui Tadici, în vizită la sponsori

Pentru handbalistele antrenorului Gheorghe Tadici, ziua de ieri a fost una mai specială decât cele în care efectuează antrenamente sau susţin jocuri oficiale. Echipa HC Zalău a vizitat ieri dimineaţă firma Invest, cel mai mare producător de feronerie din Sălaj şi unul dintre primii zece la nivel naţional.
„Scopul acestei vizite este de a le arăta fetelor şi alte modalităţi prin care se câştigă banii, dar şi de a cunoaşte mai bine economia judeţului. STC Invest este unul dintre colaboratorii clubului nostru, tocmai de aceea am ţinut să le prezint fetelor modul în care lucrează aceşti oameni şi felul în care îşi câştigă venitul lunar. Aici este un fel de producţie, noi ne ocupăm de un alt fel de producţie, însă performanţa sportivă nu poate exista fără aceşti oameni care sunt alături de noi şi ne susţin”, a declarat Gheorghe Tadici.
Jucătoarele de la HC Zalău au vizitat toate sectoarele din cadrul firmei care produce feronerie pentru mobilier, apreciind munca făcută de angajaţii firmei Invest.
„Sunt nişte oameni de apreciat, fiindcă munca pe care o fac ei este destul de grea. Ei stau opt ore la aceeaşi maşină de lucru şi au o responsabilitate mare. Am răms puţin surprinsă de felul în care unii oameni îşi câştigă venitul lunar”, a precizat căpitanul Georgiana Ciuciulete.
„Nu ne aşteptam să vedem lucrând într-un astfel de mediu atât bărbaţi, cât şi femei. Este o muncă grea, condiţii grele, deranjant la ochi, miros, galagie, fapt pentru care aceşti oameni trebuie apreciaţi”, a afirmat Valentina Bardac.
La finalul vizitei, directorul general al firmei a făcut şi o scurtă prezentare. „Din câte am observat, fetele au rămas plăcut surprinse de ceea ce au văzut aici. Au văzut ce înseamnă o firmă care face producţie adevărată. De zece ani producem la un nivel ridicat, suntem în primele zece firme la nivel naţional în producţia de feronerie, cu peste o sută de angajaţi. Prelucrăm lunar, în medie, patru sute de tone de feronerie. Tot ce producem, în special subansambe metalice pentru canapele merg la cele mai mari fabrici din ţară. Un alt produs important este mobilierul de grădină, intitulat „set de berărie”, unde producem zilnic cinci sute de seturi care merg aproape în toată Europa”, a explicat Adrian Chichişan.
În aceeaşi zi, echipa de handbal a vizitat şi firma Fibrex din Crasna. „Ne bucurăm că echipa de handbal a venit să vadă care sunt condiţiile în care lucrează angajaţii noştri şi sper să le fi plăcut ceea ce au văzut în firma noatră”, a declarat directorul general, Traian Pop.
De la ora 12, echipa de handbal a susţinut un meci demonstrativ în sala de sport a Liceului Tehnologic „Cserey Goga” din comună, eveniment prin care HC Zalău continuă acţiunea de promovare a handbalului în judeţ.
„Încercăm să atragem copiii spre sport, să le arătăm partea benefică a sportului. Contribuim atât cât putem la partea de educaţie pentru mişcare şi, pe cât posibil, încercăm să îi scoatem de la alte activităţi care sunt atât de nocive pentru tineret. Împreună cu primarul din Crasna am convenit să organizăm această acţiune care în luna martie va continua la Ileanda şi la Cehu Silvaniei”, a mai precizat Gheorghe Tadici.

2 Thoughts to “Handbalistele lui Tadici, în vizită la sponsori”

  1. FELICUTARI HC ZALAU.Comentariile sunt de prisos. Felicitari pt acest altfel de articol despre sport, care din pacate sunt foarte,foarte rare. Felicitari si celor doua firme si patronilor lor. Continuati pe aceasta linie si in viitor ,fiind benefica in multe planuri. Felicitari in final si initiatorilor acestui program de promovare

  2. stefan

    Un mod comod si fara stres.Un altfel de serviciu.
    Daca ai curaj, te vei convinge singur si imi vei multumi..
    Se lucreaza de acasa aprox 3 ore pe zi. Nu mai ai sef…Tu
    esti “seful”,lucrezi cat si cand vrei
    Cerinte:
    – cunostinte minime PC ;
    – necesar calculator;
    – conexiune internet;
    – rabdare;
    – seriozitate.
    Nu este necesara experienta.
    Cu perseverenta, poti obtine 300 Dolari lunar sau chiar mai mult.
    Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
    Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
    Pentru mai multe informatii trimiteti textul „INFO” la adresa de email:
    stefan_sarvari@yahoo.com

Leave a Comment