Handbalistele lui Tadici au „spart gheaţa” în noul sezon al Ligii Naţionale

După două eşecuri în primele două runde din noul sezon al Ligii Naţionale, Handbal Club Zalău a reuşit duminică dimineaţa primul succes din această ediţie. Echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a impus cu 29 – 27 pe teren propriu în faţa celor de la Dacia Mioveni.
Zalăul a început în forţă, conducând după primele zece minute cu 7 – 3, având şi o aruncare de la 7 metri ratată prin Andreea Mihart. Oaspetele s-au apropiat la un singur gol, printre marcatoare fiind şi Claudia Constantinescu, fosta jucătoare a Zalăului. La cabine s-a intrat cu 17 – 15 în favoarea Zalăului, iar în partea secundă, echipa lui Tadici s-a desprins la şase goluri, fiind cea mai mare diferenţă de scor din acest joc. De la 26 – 20 în minutul 52, Mioveniul a revenit la două lungimi până la final, ultimul gol al partidei fiind marcat de Claudia Constantinescu din aruncare de la 7 metri, după ce Alexandra Vrabie de la HC Zalău a fost sancţionată cu cartonaş roşu.

După trei etape, HC Zalău se află pe locul zece în Liga Naţională, cu 3 puncte acumulate, urmând ca miercuri să evolueze pe terenul celor de la Rapid Bucureşti.

3 Thoughts to “Handbalistele lui Tadici au „spart gheaţa” în noul sezon al Ligii Naţionale”

  1. […] După două eşecuri în primele două runde din noul sezon al Ligii Naţionale, Handbal Club Zalău a reuşit duminică dimineaţa primul succes din această ediţie. Echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a impus cu 29 – 27 pe teren propriu în faţa celor de la Dacia Mioveni. Vom reveni. Citeste mai mult […]

  2. […] După două eşecuri în primele două runde din noul sezon al Ligii Naţionale, Handbal Club Zalău a reuşit duminică dimineaţa primul succes din această ediţie. Echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a impus cu 29 – 27 pe teren propriu în faţa celor de la Dacia Mioveni. Vom reveni.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment