Handbalistele lui Tadici au revenit pe podiumul Ligii Naţionale

HC Zalău a învins joi seara cu scorul de 29 – 26 Universitatea Cluj, într-un meci contând din cadrul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Succesul în faţa echipei pregătite de Florin Pera readuce formaţia condusă de Gheorghe Tadici pe podiumul Ligii Naţionale, la trei puncte în faţa Craiovei, care a cedat joi cu 23 – 25 pe terenul Romanului.
Handbalistele zălăuane au început meciul cu o serie de erori în atac, iar la scorul de 3 – 1 în favoarea clujencelor, Tadici a făcut prima mutare. Cristiana Nica i-a luat locul în extremă dreapta Andradei Trif, schimbare ce avea să se dovedească a fi una inspirată. Practic, greul în atac l-au dus Nica, Rob, Panici şi Crap. În evidenţă a mai ieşit şi portarul Paula Vişan, atât prin golul marcat din poartă în poartă în minutul 15, când a dus scorul la 7 – 6, dar mai ales prin evoluţia din finalul meciului, când a avut o serie de parade salvatoare, chiar şi la aruncări de la şapte metri.
Zalăul s-a desprins pentru prima dată la două goluri pe tabelă în minutul 17, iar şase minute mai târziu, scorul a devenit 12 – 8 pentru echipa lui Tadici. La pauză s-a intrat cu 15 – 12. Formaţia de la poalele Meseşului a refăcut diferenţa de patru lungimi în partea secundă, dar Clujul a avut un moment de revenire, profitând de erorile din atacul Zalăului şi s-a apropiat la 21 – 23. A urmat o serie de trei goluri din partea echipei lui Tadici, cu care zălăuancele au rezolvat „ecuaţia” victorie, scorul devenind 26 – 21 cu cinci minute înainte de final.
De la formaţia clujeană s-a remarcat Cristina Laslo, care a şi reuşit să înscrie de 11 ori în poarta Zalăului.
HC Zalău: Paula Vişan (1), Ana Maria Inculeţ, Adina Sabău – Roxana Rob (8), Cristiana Nica (5), Raluca Crap (5), Valentina Panici (3), Ana Maria Dragut (2), Larisa Tamaş (2), Dana Abed Kader (2), Teodora Bloj (1), Ana Ciolan, Sabrina Lazea şi Sabinne Klimek. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
Universitatea Cluj: Ionica Munteanu, Cristina Enache, Alexandra Prodan – Cristina Laslo (11), Diana Puiu (4), Andrea Tetean (4), Florina Chintoan (3), Alexanda Dindiligan (1), Sonia Vasiliu (1), Alexandra Florean (1), Sonia Seraficeanu (1) şi Abigail Vălean. Antrenor: Florin Pera

3 Thoughts to “Handbalistele lui Tadici au revenit pe podiumul Ligii Naţionale”

  1. Are cateva lenese de rup si banca si terenul cand intra. Viata unora dinafara terenului ,isi spune cuvantul! Unele pasari de noapte autentice! Mai si controleaza turma Tadici ca inafara de 4-5 ,restul consuma banii clubului ,fara efect ,doar pe si cu amanti.. Se stie !

  2. Stefan

    Felicitari pentru locul din clasament, am remarcat atat la meciul cu Braila cat si in meciul de ieri cu Clujul OSTILITATEA FARA MARGINI a comentatorilor postului DigiSport fata de echipa din Zalau si in special fata de Tadici. Cred ca se impune a se analiza acest lucru deoarece la un anumit moment dat munca fetelor si a antrenorilor ar putea fi ” murdarita” de acest fel de comentarii rautacioase…….

  3. Ana

    Acesti doi comentatori Pruna si Calinescu sunt caractere murdare recunoscute de ani de zile,partinitori,barfitori si ciubucari de meserie. A mai fost unul Parvan care a fost dat afara ! Dealtfel doi. asa zisi comentatori care se bucura fals de rezultatele echipelor romanesti . Niste mizerii care nu merita bagati in seama! Lumea vede ,si apreciaza ca atare ,ranchiuna lor!Un mod de viata a lor ,care-i defineste ! Ai deranjeaza f.mult rezultatele Zalaului in dauna echipelor care-i spagareste ….

Leave a Comment