Handbalistele joacă la Baia Mare

HC Zalău se va deplasa sâmbătă la Baia Mare, pentru duelul cu Minaur, partidă programată la ora 17, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Cu trei victorii în şase etape, zălăuancele vor avea o misiune dificilă în Maramureş, mai ales că şi publicul este unul destul de ostil, incitând banca tehnică a echipei zălăuane la fiecare meci.

Minaur ocupă locul patru înaintea disputei cu Zalăul, cu patru victorii, un egal şi o înfrângere. Băimărencele vin după o victorie importantă la Bistriţa şi par favorite la în disputa cu Zalăul. În lotul băimărencelor se va regăsi şi Roxana Szollosi, handbalistă ce a debutat în LigaNaţională HC Zalău şi care va evolua pentru prima dată în faţa formaţiei pregătite de Gheorghe Tadici.

În cadrul aceleaşi etape mai sunt programate duelurile: CSM Slatina – CSM Bucureşti, HC Dunărea Brăila – SCM Craiova, HCM Slobozia – Gloria Bistriţa-Năsăud şi SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti.

 

 

One Thought to “Handbalistele joacă la Baia Mare”

  1. nelu

    Conducerea din Baia Mare plaseaza o gasca de betivi notorii , fosti mineri in spatele banci tehnice , si jignesc la cel mai josnic mod posibil jugatoarele si stafful tehnic. inainte de joc , scretarul si un penal de la club le ofera bautura in coltul salii afara , acelor ratati ai soartei, inclusiv TUCIURIULU handicapat din fruntea galeriei -unul SIMI….Ceea mai urata atmosfera declarata de toti care joaca aolo ,din cauza conducerii in totalitate , de care se plang toate echipele din tara !!!!!!!!!

Leave a Comment