Handbalistele de la CSS Zalău abordează noul sezon cu gândul la turneul semifinal

Handbalistele (junioare I) de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău au început noul sezon cu o înfrângere, suferită pe teren propriu, în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare. Oaspetele au arătat mai bine în ambele reprize, conducând la pauză cu 17 – 10, în timp ce de la gazde s-a remarcat Olivia Truţă, care revine după o operaţie la ligamentele încrucişate. Handbalista zălăuană a marcat 11 goluri în disputa de sâmbătă. Rezultatul final a fost 33 – 27 pentru băimărence, însă, în ciuda înfrângerii suferite de echipa sa, antrenoarea Gabriela Muntean a afirmat că CSS Zalău are puterea de a se califica în acest sezon la turneul semifinal.
„Deşi am început campionatul cu o înfrângere, sunt încrezătoare în şansele calificării la turneul semifinal. Cred că fetele vor avea evoluţii tot mai bune de la un meci la altul. Jocul cu CSS 2 Baia Mare l-am îneput cu o serie de ratări şi greşeli în faza de apărare, ceea ce le-a permis oaspetelor să aibă un avantaj de 7 goluri la pauză. În partea a doua ne-am revenit şi am înscris 17 goluri, dar şi adversarele noastre au marcat 16 goluri”, a declarat Gabriela Muntean.
În celelalte două partide ale etapei, Viitorul Cluj a pierdut pe teren propriu duelul cu Olimpic târgu Mureş, scor 21 – 25, iar Marta Baia Mare a câştigat cu scorul de 34 – 18 pe terenul echipei LPS Bistriţa.
În etapa a doua, programată sâmbătă, CSS Zalău se va deplasa la Cluj, pentru duelul cu Viitorul.
În primul meci, pentru CSS Zalău au evoluat: Anamaria Ştir, Paula Borciu – Olivia Truţă (11), Dora Crăciun (4), Andreea Ţurcaş (4), Pop Nicole (3), Ana Varga (2), Jessica Jula (1), Antonia Fărcaş (1), Smith Yvette (1), Gabriela Truţă, Szabo Imola, Emanuela Vişan şi Augusta Dîrjan. Antrenor: Gabriela Muntean

Leave a Comment